Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti
04 01

Neįtikėtinas suknelių kūrėjos R.van Dongen gyvenimas – nuo vėlyvos motinystės iki insulto: „Nepažinau savo vyro“

Šiandien Rita švyti ir nuo jos veido nedingsta šypsena. Tačiau žodis „šiandien“ turbūt nėra tinkamas – visos R.van Dongen dienos tiesiog neįtikėtinai spalvingos – jose ir aistros, ir dramos, ir kelionės bei didžiulė meilė šeimai ir trims vaikams, kurių ji susilaukė beveik 40-ies.
Rita van Dongen su šeima
Rita van Dongen su šeima / Asmeninio archyvo nuotr.

Rita dalinasi, kad jos savarankiškas gyvenimas prasidėjo labai anksti. „Ištekėjau, kai man buvo 18 metų ir išskridau į Olandiją – Lietuva buvo ką tik atgavusi nepriklausomybę. Mano vyras buvo 30 metų vyresnis“, – pasakoja Rita.

Ji prideda, kad visai ne savo noru vaikų susilaukė jau beveik 40-ies – trys jos vaikučiai gimė per ketverius metus. „Visą gyvenimą aš vaikus labai mylėjau ir jų troškau. Dabar mano vaikai jau paaugę – mažiausiam Gabrieliui yra 7, Danieliui – 10, o Sophie – 11 m. Kaip sakau, aš jau net 17-os būčiau susilaukusi vaikų. Tačiau pirmasis mano vyras jau turėjo savo vaikų, kurie buvo ir už mane vyresni. Tuo metu aš gyvenau ir mokiausi Olandijoje, baigiau mokslus, dirbau advokatų kontoroje ir pasakiau savo vyrui – noriu vaikų! Juk jis man žadėjo, kad kai baigsiu mokslus, taip ir bus. Deja, jis atvirai man pasakė, kad nors mane labai myli, tačiau yra ne tame gyvenimo etape, kad vėl su kūdikiais ant rankų lakstytų. Paprasčiausiai tariant, jis man pasiūlė susirasti jauną vyrą ir sukurti kitą šeimą, nes su juo vaikų nebus“, – prisimena Rita.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius