Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 08 13

Apie nominuotus Begėdžių girios baravykus ir kitus maisto fotografės Giedrės Barauskienės talentus

„Maisto nereikia atsiklausti, ar galima jį fotografuoti. Pažvelgęs į fotografiją, jis nepasakys: „čia ne aš“, – juokiasi maisto fotografė Giedrė Barauskienė, paklausta, kodėl fotografijai pasirinko ne gyvą portretą.
Koliažas
Koliažas / G.Barauskienės nuotr. koliažas

Gardžių fotografijų autorės talentas, anot jos pačios, suformuotas dar vaikystėje, kuri bėgo pajūryje su daug meilės augalams, iš senelių paveldėtos.

Taigi talentingosios Giedrės istorija prasideda Žemaitijoje, už raudonų plytų Vilkyčių malūno ir Begėdžių girios.

Nors socialiniai tinklai braška nuo maisto fotografijų, tokių, kurios žadintų apetitą, sutikite, nėra daug.

Tarptautiniuose fotografijos konkursuose kelis metus iš eilės dalyvaujančios pašnekovės kadrus šiandien vertina tokie grandai, kaip garsus kulinaras Davidas Loftus, žinomas iš darbų su garsu kulinaru Jamie Oliveriu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Netikėtai didelis gyventojų susidomėjimas naujomis, efektyviomis šildymo priemonėmis ir dotacijomis
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?