Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 13

Apie nominuotus Begėdžių girios baravykus ir kitus maisto fotografės Giedrės Barauskienės talentus

„Maisto nereikia atsiklausti, ar galima jį fotografuoti. Pažvelgęs į fotografiją, jis nepasakys: „čia ne aš“, – juokiasi maisto fotografė Giedrė Barauskienė, paklausta, kodėl fotografijai pasirinko ne gyvą portretą.
Koliažas
Koliažas / G.Barauskienės nuotr. koliažas

Gardžių fotografijų autorės talentas, anot jos pačios, suformuotas dar vaikystėje, kuri bėgo pajūryje su daug meilės augalams, iš senelių paveldėtos.

Taigi talentingosios Giedrės istorija prasideda Žemaitijoje, už raudonų plytų Vilkyčių malūno ir Begėdžių girios.

Nors socialiniai tinklai braška nuo maisto fotografijų, tokių, kurios žadintų apetitą, sutikite, nėra daug.

Tarptautiniuose fotografijos konkursuose kelis metus iš eilės dalyvaujančios pašnekovės kadrus šiandien vertina tokie grandai, kaip garsus kulinaras Davidas Loftus, žinomas iš darbų su garsu kulinaru Jamie Oliveriu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas