Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

V.Mičiulienė. Reikia žmoną perspėti apie striptizą ar tegu tai būna siurprizas?

Žinote koks man baisiausias filmas? Ne tas, kuriame maniakas stovi už kampo su dalgiu. Ne tas, kur vaiduoklis stengiasi išvaiduoklinti iš namų išsigandusius naujakurius. Ne tas, kur kosminė pabaisa bando įsisprausti į tavo vidų. Šituos visus gal neramiai, bet kažkaip pražiūrėsiu. Man baisiausia, kai filme kažkas kažkam daro siurprizą.
Violeta Mičiulienė
Violeta Mičiulienė / Loretos Kondratės nuotr.

Na, sakykim vyras grįžta su gėlėmis anksčiau laiko į namus. Dantyse tortas, akyse ugnelės, o jo lovoje – meilužis. Žmona vaidina, kad alpsta, o meilužis, kad remontuoja savo „Opeliuką“ už kokių trisdešimt kilometrų nuo miegamojo. Visiems negera ir nepatogu.

Bet kas tavęs prašė anksčiau laiko atsivilkti su tom gėlėm?

Ką pagalvojai nusprendęs pasirodyti netikėtai? Kad jinai pamatys tave kitomis akimis ir iš laimės vėl tave įsimylės?

Aš nekenčiu siurprizų! Nuoširdžiai!

Sėdžiu sau ramiai namie. Vienintelė laisva diena, kurioje galiu būti kaip noriu ir kuo noriu. Susivėlus, išsidraikius ar su kauke ant veido. Televizorius prieš nosį, kojos į dangų ir visiškas atsiribojimas nuo pasaulio. Su arbata, knyga ar sausainiu rankoje. Ir tuo metu dzin dzilin į duris. Kas gi ten? Sekmadieninis paštininkas ar kaimynė pritrūko kokios druskos ar pletkų? Ir štai ant laiptų penki šmaikštuoliai daužo sniegą nuo batų ir choru šaukia: „Siurprizas!!!“.

Man galvoje trečias pasaulinis karas ir iš apkasų prasideda lemtingas puolimas. Sproginėja bombos, griūva pastatai ir žūsta žmonės. O aš nieko negaliu pakeisti, tik melstis (nors geriausia būtų užtrenkti ir užrakinti jiems duris panosėje).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas