Kalbėdama apie pradžią svečioje šalyje ji sako, kad pirmi įspūdžiai atvykus į salą nebuvo kažkuo išskirtiniai.
„Iš tikrųjų, jeigu atvirai, pagalvojau, kodėl lietuviai čia taip veržiasi? Tuo metu nei gamta atrodė tokia įspūdinga, nei maisto kokybė tokia gera, kaip įsivaizdavau ir norėjau, kad būtų. Tačiau laikui bėgant, pamačiusi tiek šiaurinę, tiek pietinę salos dalį, suvokdama, kad viskas, ką matau yra ant vulkano, privertė visiškai kitaip pamatyti salos grožį. Tačiau prie to turi priprast – bent jau man salai meilė neatsirado iškart“, – dalinasi Raminta.
Laikui bėgant atsiskleidė ir maisto kokybė – šviežia žuvis, jūros gėrybės, vaisiai, daržovės, ypač visi sezoniniai gardėsiai – mangai, papajos, bananai, o kur dar avokadai ir visi kiti skanėstai! Visa tai nepaliko abejonės, kad maitintis čia galima itin sveikai ir mėgautis šviežutėliais maisto produktais, o su laiku sužinota, kur juos galima rasti aukščiausios kokybės.