Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

12 požymių, kad jam iš jūsų reikia tik sekso

Neįpareigojantys santykiai tik dėl sekso? Nieko bloga, jeigu jie tenkina abu partnerius. Tačiau jei moteris mano, kad turi vyrą, o iš tiesų jo nėra, nes ji vyrui reikalinga tik seksualiniam alkiui patenkinti, jau nieko gera. Kokie požymiai rodo, kad yra būtent taip?
Pora
Pora / Vida Press nuotr.

Komplimentus sako tik jūsų išvaizdai ir temperamentui

Dar daugiau – visi šie komplimentai vienaip ar kitaip susiję su seksu. Vargiai išgirsite, kaip jis žavisi jūsų akių spalva ar dievina, kaip jaukiai šnirpščiojate nosimi, kai esate susikrimtusi, kokį puikų humoro jausmą turite arba koks subtilus jūsų skonis. Tačiau nuolat girdite, kad esate „karšta pupytė“, o jūsų užpakaliukas, aptemptas naujais džinsas, tik dar labiau gundantis. Jis mato jus tik kaip seksualinį objektą ir žavisi būtent tomis savybėmis, kurios pabrėžia jūsų seksualumą, rašo portalas goodhouse.ru.

Vengia romantikos

Jis niekada nepasielgė spontaniškai, pavyzdžiui: „Važiavau pro tavo biurą ir nusprendžiau užvežti spurgų, mieloji.“ Jis nerašo jums meilių žinučių ir niekada nieko nedovanoja be preteksto. Jis nepasiryžęs visą vakarą praleisti žiūrėdamas su jumis filmą, net jei tai ne jūsų mėgiama drama, o jo dievinamas kovinis filmas. Jokių romantiškų pasimatymų, jokių romantiškų poelgių ar frazių.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ką daryti, kad po vedybų nedingtų seksas? Patyrusių porų patarimai

Susitinkate visada tuo pačiu metu

Jūs turite konkretų savo susitikimų grafiką, o sutartas laikas, beje, patogiausias jam, bet ne jums. Ir jei paprašysite susitikimą perkelti į kitą dieną ar valandą, greičiau jis jo visai atsisakys nei pakeis laiką.

Jūsų susitikimai nėra tikri pasimatymai

Kiekvienas susitikimas vyksta pagal tą pačią schemą, kurioje nėra vietos jūsų tikriesiems poreikiams. Jūs nevaikštote kartu į kiną, nesilankote kitose viešosiose vietose, nesusitinkate su draugais.

Kiekvienas jūsų pasimatymas – preliudija seksui, t. y. vakarienė su alkoholiu, kuri dažniau vyksta pas jį ar pas jus nei kokioje nors kavinėje. Jokių pokalbių, kurie galėtų suteikti intelektualinį ar emocinį malonumą, vyrauja kūniškasis aspektas – maistas, aperityvas ir seksas.

Kiekvienas susitikimas turi baigtis seksu

Jeigu jūsų brangusis supras, kad sekso dėl kokios nors priežasties šįkart nebus, greičiausiai atšauks pasimatymą, paskutinę akimirką sugalvojęs kokį nors pasiteisinimą. Jis nemato prasmės susitikti, jei nebus sekso.

Tarp jūsų nėra nieko bendra

Kiekvienas jūsų pasimatymas – preliudija seksui, t. y. vakarienė su alkoholiu, kuri dažniau vyksta pas jį ar pas jus nei kokioje nors kavinėje.

Jūs negalite aiškiai įvardinti, kas jus, be sekso, dar sieja. Gali būti, kad jūs turite daug bendra, netgi bendrų pomėgių, tačiau kartu nieko daugiau neveikiate, todėl nežinote apie juos.

Galbūt netgi turite panašų skonį, tačiau kartu nežiūrite filmų, neaptarinėjate perskaitytų knygų ir nevaikštote į koncertus. Galbūt jūs panašiai vertinate gyvenimą, tačiau apie tai tiesiog nekalbate. Jūs tiesiog mylitės.

Esate seniai kartu, bet niekas nesikeičia

Tokie santykiai iš esmės neturi nieko bloga, tačiau tai tipinis trumpo romano vaizdelis, kai abu partneriai supranta, kad susitiko neilgam, ir negaišta laiko stengdamiesi geriau suprasti vienas kito mintis ir jausmus. Šį laiką jie tiesiog skiria seksui.

Ilgalaikiai tokio formato santykiai įmanomi, jeigu abiem pusėm tinka meilužio vaidmuo: abu turi pastovius partnerius, su kuriais įgyvendina bendro gyvenimo scenarijų, o seksualiniai poreikiai patenkinami čia – ir abu iš to patiria malonumą. Tačiau jeigu jūs siekiate kitokių santykių, turite sprasti, kad esate išnaudojama.

Fotolia nuotr./Pora.
Fotolia nuotr./Pora.

Kartu niekur nesirodote

Paprastai įsimylėjėliai nori supažindinti savo partnerį su savo draugais ir artimaisiais, įtraukti jį į savo bendravimo ratą. Vėliau pora po truputį įgyja naujų draugų – jau bendrų. Tačiau tai neįmanoma, jeigu kartu jūs būnate tik lovoje. Paskaičiuokite, kiek turite bendrų draugų. Jeigu jų mažiau nei vienos rankos pirštų, reikalai prasti.

Lovoje jis paprastai užsiėmęs savimi

Laikas, praleistas lovoje, įspūdingas tik kiekybe, bet ne kokybe. Jei vyras moterį išnaudoja kaip „merginą pagal iškvietimą“, vargiai jis rūpinsis jos pasitenkinimu.

Nebent jums pasisekė ir jūsų partneris – geras meilužis, puikiai išmanantis sekso techniką ir noriai ją demonstruojantis. Tačiau tikrai kokybiškas seksas gali būti tik tada, kai vyras dėmesingas moteriai, kai jis atsižvelgia ne tik į savo, bet ir į jos poreikius.

Po sekso niekas nevyksta

Moteriai labai svarbu, kas vyksta po sekso. Tos akimirkos, kai tiesiog gulite kartu apsikabinę, kalbėdamiesi apie nieką, labai svarbios. Tačiau po jūsų sueities nieko panašaus nevyksta.

Jeigu jis jums iškviečia taksi, vadinasi, jums laikas namo. Kitu atveju tiesiog žvaliai pašoka iš lovos ir keliauja į dušą. Tai reiškia, kad jūs taip pat galite pasinaudoti dušu ir likti nakčiai, kad užtikrintumėte jam rytinį seksą. Jokio švelnumo, jokių glamonių – nieko.

Jis visada užsiėmęs, jeigu jums kažko prireikia

Daugelis moterų gali atleisti vyrui daug ką – jo storžieviškumą, švelnumo stoką, jeigu jaučiasi už jo kaip už sienos ir gali juo visada pasitikėti. Deja, jūsų atvejis ne toks.

Prisiminkite, kiek kartų jis atsisakė jums padėti, nes esą buvo užimtas, ir kiek kartų padėjo. Jeigu svarstyklių nenusveria pagalbos atvejai, turite aiškiai įsisąmoninti, kas vyksta. Jis nelaiko jūsų savo moterimi, esate tik kūnas, kurio pagalba jis patenkina savo seksualinius poreikius.

Įtikinėjate save, kad situacija pasikeis

Kadangi esate įsimylėjusi, nuolat save įtikinėjate: „Reikia pakentėti, jis tikrai pasikeis, kai supras, kad esu jo likimas.“ Tai savęs apgaudinėjimas. Taip mąstydama pati savo noru prisiimate jums primestą vaidmenį ir visiškai nieko už tai negaunate mainais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai