Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

4 priežastys, kodėl vyrai palieka moteris

Įpročiai, charakteris, vidus – visa tai turi didelę reikšmę santykiuose. Jeigu iš pradžių pratraukia išvaizda, tai vėliau jos vaidmuo gerokai sumenksta ir išorės nepakanka ilgalaikiams, sveikiems ir darniems santykiams.
Išsiskyrimas
Išsiskyrimas / „Fotolia“ nuotr.

Kokios pagrindinės priežastys, dėl kurių nutrūksta poros ryšys? Kodėl vyrai palieka moteris? Pasak tinklaraštininko ir santykių specialisto Lucaso McCordo priežasčių yra ne viena.

Beviltiškas meilės ir santykių reikalavimas

Vyrai nemėgsta prisiimti emocinės priklausomybės iki kol nėra pasiruošę santykiuose įsipareigoti. Jeigu jie jaučia, kad esate nuo jų priklausoma, o ne tiesiog jo norite, galvoje „suveikia signalizacija“, rašoma psychologies.ru. Emociškai subrendęs vyras nenorės būti tiesiog kažkuo, kad užpildo tuštumą jūsų sieloje ar gyvenime.

Galbūt jūs daug kartų girdėjote kitokią nuomonę, tačiau vyrai nesvajoja gelbėti moters nuo nelaimingo gyvenimo. Vyrai šalia savęs nori matyti moterį, kuri gali būti laiminga nepriklausomai nuo to, kas yra šalia jos. Tiksliau tariant, negalite tikėtis, kad vyro atsiradimas jūsų gyvenimą pavers kardinaliai kitokiu ir jūs pagaliau tapsite laiminga. Laimės pojūtis prasideda nuo jūsų pačių veiksmų.

Viena, padėti savo mylimai moteriai, su kuria kuriami ilgalaikiai santykiai, o visai kas kita, kai pirmajame pasimatyme reikalaujama laimės, meilės ir vedybų – tai gąsdina.

Jūs norite pamiršti buvusįjį

Nė vienas vyras nenori (o ir moteris taip pat) būti kažkieno pakaitalu, kol jūs išsilaižysite prieš tai patirtos meilės žaizdas. Todėl nesitikėkite, kad vyras taps laikinu guodėju, ypač, jeigu tikisi rimtų santykių. Juos labiausiai traukia tos moterys, kurios pasitiki savimi, žino, ko nori iš gyvenimo ir, svarbiausia, nebijo būti vienos. Tad jeigu ieškote vyro tik todėl, kad jus gąsdina vienatvė, kažin ar potencialus gerbėjas ilgai bus šalia.

Jūs – dramos karalienė

Vyrai su emocijomis susitvarko kur kas sunkiau nei moterys. Psichologijos profesorės Ann Kring tyrimas atskleidė, jog moterys daug stipriau išreiškia emocijas. Vyrai sunkiai susidoroja su sudėtingomis jausmų situacijomis, kai moterys nuolat klausinėja, „kokia jų santykius ateitis, kurlink jie juda“, arba kelia pavydo scenas kartodamos, jog „tu man labiau patinki nei aš tau“.

Santykių pradžia vyrams asocijuojasi su vienas kito pažinimu, emocinio ryšio kūrimu ir linksmu laiko praleidimu, bandant atrasti artumą. Tad jeigu pirmaisiais santykių mėnesiais pradeda reikalauti daugiau nei vyras yra pasiruošęs duoti, santykiai niekur neveda.

Jūs nepasitikite savimi

Pagalvokite, jeigu jūs netikite savimi, kaip kažkas kiti gali jumis tikėti? Tad jeigu nepasitikite savimi ir savo veiksmais, vyras to nepakeis. Nuolatinis pagyrų reikalavimas, kaip jūs puikiai atrodote, dirbate, gaminate, esate puiki mama, vargina.

Niekas taip netraukia, kaip pasitikėjimas savimi. Mes nieko negalime pasiūlyti savo partneriui, jeigu nepasitikime savimi, negerbiame savęs kaip asmenybės. Vyras nėra reikalingas moteriai, kad ji taptų laiminga ir jeigu šiuo metu esate vieniša, nereikia pagrindiniu gyvenimo tikslu paversti antrosios pusės paieškų.

Nuostabūs santykiai gimsta tada, kai abudu žmonės žino savo privalumus ir trūkumus, gerbia vienas kitą ir suvokia, kad nieko nėra vienas kitam skolingi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai