Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

5 dalykai, kurių neturėtumėte pasakoti apie savo santykius

Kartais draugių ar draugų būryje paatviraujama apie santykius ir tame nėra nieko blogo, tačiau kai kurios temos turėtų būti tabu. Prieš pradėdami kalbėti apie tarpusavio ryšį su kitais žmonėmis pagalvokite, ar norėtumėte, kad jūsų partneris pasakotų apie jus intymiausius dalykus?
Draugės.
Draugės. / 123RF.com nuotr.

Kaip rašoma elle.ua, bet kokias problemas ir bėdas pirmiausia reikia aptarti su antrąja puse, o ne skubėti pas draugę patarimo. Na, o jeigu bėda tokia, kad niekaip jos neišsprendžiate su partneriu, pamąstykite apie psichologo konsultaciją, ypač jeigu norite išsaugoti santykius.

Tad apie ką verta nutylėti?

Kai jūsų seksualinis gyvenimas tampa nykus

Neverta su draugėmis aptarinėti mylimojo seksualinių troškimų, kadangi ir jums nebūtų malonu žinoti, kaip vyriškoje kompanijoje narpliojamos jūsų erotinės mintys.

Įsivaizduokite, kad jūsų anksčiau buvęs aktyvus seksualinis gyvenimas tapo nykus, partneris jūsų vengia, neberanda laiko ir nebenori pabūti kartu. Sunerimote ir nusprendėte savo mintimis pasidalyti su drauge? Neturėtumėte to daryti vien dėl to, kad jūsų situacija geriausiai žinoma tik jums ir partneriui, o draugė gali patarti tik abstrakčiai ar iš savo patirties.

Tačiau visų mūsų patirtys skirtingos, o seksualiniai santykiai – itin jautrus ir intymus dalykas, kurio nereikėtų aptarinėti prie kavos puodelio. Priimkite teisingą sprendimą ir pradėkite nuo pokalbio su savo antrąja puse.

Kai norite prikalbėti apie savo partnerį bjaurių dalykų

Neįžeidinėkite savo vyro draugėms – taip menkinate jo autoritetą. Jeigu susipykote ir nesitveriate kailyje, kaip norite jį išdėti į šuns dienas, pagalvokite, o kas bus, kai susitaikysite? Tuomet jis vėl bus jums mielas, geras, tačiau draugės jau žinos visas jūsų barnio smulkmenas. Trumpai tariant, pyktį išliekite sporto salėje arba išėjusi pasivaikščioti, tačiau neskubėkite su žemėmis maišyti savo antrosios pusės.

Kai partneris jums pasakoja savo seksualines fantazijas

Vienokie esame darbe, asmeniniame gyvenime ir visai kitokiais galime atsiskleisti intymioje sferoje. Neverta su draugėmis aptarinėti mylimojo seksualinių troškimų, kadangi ir jums nebūtų malonu žinoti, kaip vyriškoje kompanijoje narpliojamos jūsų erotinės mintys. Stenkitės šioje srityje išlaikyti pasitikėjimą vienas kitu bei diskretiškumą.

Kai vienas iš jūsų išdavė

Kadangi ne visos poros išsiskiria patyrusios neištikimybę, kalbėdami apie tai su artimaisiais, draugais ir giminėmis, galite vienas kitam padaryti meškos paslaugą. Jeigu vyras ar moteris atleis savo partneriui, nebūtinai tai suvoks ir pamirš artimieji. Norite ramiau miegoti? Tuomet apie išdavystę kalbėkite tuomet, kai nuspręsite žengti skirtingais keliais, kai nuspręsite, kad daugiau nebenorite būti kartu. Be to, santykius aiškinkitės dviese – neįtraukite į juos suinteresuotų žiūrovų (draugų, giminių ir kt.) minios, kuri trokšta dar daugiau dramų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Psichologė R.Bačiulytė: „Jeigu neištikimybę vertintume kaip ligą, ko gero, skyrybų būtų mažiau“

Kai jis patiria finansinių problemų

Finansinis stabilumas svarbus tiek moteriai, tiek vyrui. Ne veltui psichologai sako, kad darbo praradimas (vadinasi, ir finansinio stabilumo) turi didelę įtaką ir sukelia nemenką stresą. Todėl jeigu su draugėmis analizuosite visas mylimojo nesėkmes ar nevengsite nemalonių epitetų, koks jis nevykęs, vyras tikrai nebus sužavėtas. Juo labiau kad jo reputacija taip pat nukentės. Stenkitės palaikyti savo antrąją pusę – tai geriausias dalykas, kuris įkvepia ir motyvuoja.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas