Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

5 klaidos, kurių šiukštu nedarykite per pasimatymą

Pakvietus simpatiją į pasimatymą užvaldo nenumaldomas jaudulys – galvojate, kaip reikės apsirengti, ką kalbėti ir kaip apskritai elgtis. Šie ir dar daugiau klausimų ištinka kiekvieną, todėl būtina pasirengti tam, kas neišvengiamai laukia. „The Smart Dating Academy“ pakalbino pasimatymų ekspertę Bela Gandhi, kuri nurodė 5 klaidas, kurių šiukštu nedarykite per pasimatymą.
Nevykęs pasimatymas
Nevykęs pasimatymas / 123RF.com nuotr.

Klaida Nr. 1

Kas norėtų per pirmąjį pasimatymą klausyti neigiamų minčių, piktų pasisakymų ir kitokio negatyvo? Aišku, kad niekas! Dėl tokių minčių, kai sakote, kad esate nepakankamai geri, pritraukiate tik blogus žmones, jaučiatės nepatraukliai, galite užstrigti praeityje. Šiuos žodžius privaloma pateikti teigiamai – pavyzdžiui, sakykite, kad tikra meilė egzistuoja, esate patys gražiausi, protingiausi ir geriausi. Jei pasakosite tik blogas istorijas, nenustebkite, jei jūsų pirmas pasimatymas bus ir paskutinis.

Klaida Nr. 2

Negalvokite, kad iškart pajusite tarpusavio chemiją. Tikra ir stipri meilė gimsta iš lėto. Gali būti ir taip, kad per pirmąjį pasimatymą iš viso nebus jokios traukos, bet tai dar nereiškia, kad santykiai dėl to neįvyks. Jei nematote raudonų vėliavėlių, tikrai turėtumėte pagalvoti apie antrą pasimatymą.

Bela Gandhi pasakoja, kad žino ne vieną meilės istoriją, kurioje tikrieji jausmai gimė tik po kelių mėnesių, o kartais net ir po metų. Taigi, jei niekur neskubate, pabandykite nueiti į antrą pasimatymą, galbūt į tą patį žmogų žiūrėsite jau kitomis akimis!

123RF.com nuotr./Moteris ir vyras mėgaujasi vienas kito kompanija
123RF.com nuotr./Moteris ir vyras mėgaujasi vienas kito kompanija

Klaida Nr. 3

Nesutelkite dėmesio tik į vieną žmogų. Dažnai galvojame, kad po pirmo pasimatymo iškart tapsime pora, iškelsime vestuves ir ilgai bei laimingai gyvensime, tačiau tai nėra visiškai tiesa. Geriau susitikinėkite su keliais žmonėmis vienu metu. Tai padės išlaikyti objektyvumą.

O kai turite daugiau galimybių, į pasimatymus vaikštote su didesniu džiaugsmu, nes žinote, kad nepavykus laisvai galite pasirinkti kitą variantą.

Klaida Nr. 4

Gal iš pradžių nepajusite tarpusavio ryšio, bet jei taip ir nutiktų, neskubėkite šokti į lytinius santykius. Kai kurie žmonės mano, kad egzistuoja trijų pasimatymų taisyklė, tačiau taip tikrai nėra. Siūlome lytiniais santykiais užsiimti tik tada, kai santykiuose jausitės tvirtai – o tai turėtų įvykti kažkur po 2 arba 3 mėnesių nuo susitikinėjimo pradžios.

123RF.com nuotr./Pora guli lovoje
123RF.com nuotr./Pora guli lovoje

Jei manote, kad tai skamba kvailai arba kad niekas su jumis tiek laiko nesusitikinės, prisiminkime vieną dalyką – tinkamas partneris jūsų lauks tiek, kiek prireiks.

Beje, moterys išgyvena ir dar kitokią situaciją – sekso metu jos patiria orgazmą, dėl kurio išsiskiria labai daug oksitocino, kuris yra prisirišimo hormonas. Todėl nenuostabu, kodėl greitai prisirišama prie naujo žmogaus, kurio galbūt nemylite ir net nežinote, ar jis jums bent tinka. Tad labai svarbu prieš šokant į lovą pagalvoti, ar tikrai to norite su šiuo partneriu, o gal geriau palaukti?

Klaida Nr. 5

Jokiu būdu neignoruokite raudonų vėliavėlių! Kiekvienas žmogus pasakys, kad kai kuriuose santykiuose labai anksti pastebėjo raudonas vėliavėles, bet dėl neaiškių priežasčių jas tiesiog ignoravo. O juk jas nesunkiai galima pastebėti per partnerio toksišką elgesį – skleidžiamą negatyvą, nuolatinį susierzinimą, kritiką, besaikį kontroliavimą ir kt.

123RF.com nuotr./Vaikinas tikrina merginos telefoną
123RF.com nuotr./Vaikinas tikrina merginos telefoną

Tokiais atvejais pasitikėkite savo nuojauta ir jei jaučiatės negerai, vadinasi, taip ir yra. Nelįskite į santykius per greitai, nes galbūt pradžioje viskas atrodys it pasakoje, o realybėje kryps link toksiškų santykių.

Pavykus išvengti šių klaidų, nedideliais žingsneliais žengsite tikros meilės link!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas