Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

7 sekso pozos, kurių nemėgsta vyrai

Atvirai kalbant, nėra daug sekso pozų, kurios vienodai patiktų tiek moterims, tiek vyrams. Dažniausiai nuomonės išsiskiria.
Aistringa pora
Aistringa pora / „Shuterstock“ nuotr.

Vyrai su malonumu rinktųsi ne šitas, tačiau, žinia, viskas priklauso ir nuo partnerės elgesio...

1. Stovint priešais vienas kitą. Daug bruzdėjimo ir įtampos, mažai malonumo. Dar sudėtingiau, jei partnerė sveria daugiau nei 60 kg.

2. Jojiko poza. Jei viršuje esanti moteris taip intensyviai šokinėja, kaip šuoliuodama neprajodinėtu žirgu, vyriškiui ima atrodyti, kad jo mažasis draugelis tiesiog nulūš. Arba ponas Penis vis ne laiku išsprūsta apsidairyti, kas ten jį taip tarkuoja.

3. Maloninti partnerę kunilingu paprastai vyrams patinka. Išskyrus vieną pozą: kai intymios damos vietelės atiduria tiesiai virš veido: dažnam vyrukui gali prasidėti klaustrofobija.

4. „Šaukštai“. Nepatogu, be to, ranka, ant kurios guli partnerė, dažniausiai nutirpsta. Daug triūso ir erzelio, maža malonumo.

Taip pat skaitykite: Močiutės patarimai anūkei apie seksą ir meilę

5. Jojiko poza atvirkščiai, jei partnerė įsigudrina visu nemenku svoriu užgriūti trapaus sudėjimo vyrukui ant kojų. Jam natūraliai kyla įtarimų, kad jo pasididžiavimas tuoj bus nutrauktas.

6. Misionieriaus. Nieko tokio, bet nuobodu.

7. Kas nors itin sudėtingo iš Kamasutros. Kyla grėsmė, kad tai baigsis raumenų patempimu, nugaros skausmu ir trauma, kalus pakaušiu į stalo kampą.

Jei jums dabar norisi pasipiktinti, kokie tie vyrai keisti ir išrankūs, iš dalies esate teisios. Pabus be sekso dvi savaites – patys prašysis bet ko iš Kamasutros. Ir „kregždutę“ padarys, ir „žvakę“, ir kūlverstį, ir špagatą, viskas bus gerai, patogu, miela ir malonu...

Taip pat skaitykite: 2015-ųjų sekso horoskopas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne