Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

9 tipai vyrų, kurie tiesiog nesutverti santuokai

Neseniai susipažinote, jaučiate vienas kitam trauką ir pastebite, kad turite daug bendro. Tačiau intuicija šnibžda, kad taip gražiai santykiai ateityje nesiklostys. Ar verta į ją įsiklausyti? Portalas psychologies.ru, pasitelkęs santykių ekspertus, išvardijo 9 asmenybės tipus, su kuriais neverta planuoti nieko rimta.
Pora
Pora / 123RF.com nuotr.

Tuščiažodžiaujantis

Nors toks vyras užburia savo iškalba, jis yra nepatikimas. Jis nuolat vėluoja, o kartais gali tiesiog neateiti į pasimatymą. Jis maldaus, kad juo pasitikėtumėte ir turėtumėte kantrybės, tačiau po kiekvieno jo neištesėto pažado jūsų nerimas vis augs.

Skubantis

Turėjote tik tris pasimatymus, o jis jau žino, kiek vaikų kartu auginsite, ir drąsiai įteikia savo buto raktus. Natūralu, kad jaučiatės taip, tarsi jums darytų spaudimą. Įsidėmėkite – toks skubotumas neturi nieko bendra su tikraisiais jausmais. Greičiau jis nori padaryti jums įspūdį, nuginkluoti jus emociškai, pasiimti savo dividendus ir pereiti prie kitos aukos.

123RF.com nuotr./Pora
123RF.com nuotr./Pora

Egoistas

Jeigu jaučiate, kad naujasis bičiulis nelinkęs suteikti emocinio palaikymo ir išklausyti, verta iš karto paspausti pauzės mygtuką. Santuokoje labai svarbu mokėti būti dosniam. Ar jis negaili komplimentų? Ar jam įdomu, kaip prabėgo jūsų diena? Ar jaučiate jo prielankumą savo atžvilgiu? Jeigu ne, kam jums reikalingi tokie santykiai?

Kritikas

Kad ir ką jūs pasakytumėte ar padarytumėte, jis visada ras priežasčių paprieštarauti. Šie žmonės skleidžia į aplinką negatyvią energiją tarsi radiaciją. Galbūt santykių pradžioje tai dar neatrodo pavojinga, tačiau kritika jau pradėjo griauti jūsų savivertę. Užsispyrimas ir kandumas iš pradžių gali žavėti, mums patinka žmonės, kurie žino, kas jie tokie ir ko nori. Tačiau netrukus suprasite, kad jūs esate jiems tik įrankis save įtvirtinti. Vienintelis teisingas atsakymas į bet kurį klausimą – jų atsakymas, o juk stabilūs santykiai remiasi empatija ir kompromisais.

Prisitaikėlis

Skirtingai nuo ankstesniojo, jis su viskuo sutinka. Visos jūsų idėjos iš karto sulaukia karšto palaikymo. Jam kažkodėl atrodo, kad už bet kokią savo iniciatyvą bus nubaustas, todėl vengia bet kokių aktyvių veiksmų. Tačiau su džiaugsmu seks jūsų pėdomis. Kai žmogus visiškai perima jūsų pomėgius, iš pradžių tai glosto savimeilę. Tačiau galiausiai suprasite, kad nieko daugiau jis jums pasiūlyti negali. Jums reikia visaverčio partnerio, o ne antrojo smuiko.

Narcizas

Narcizas, jeigu bendravimas vyksta paviršutiniškai, gali būti žavingas, tačiau einant į santykius gilyn pasirodys, kad jis neturi empatijos. Sunkiose situacijose, kai jums reikės palaikymo, jis neišties pagalbos rankos. Nei supratimo, nei nuoširdaus atsiprašymo, nei pagarbos. Ar gali tokia santuoka trukti ilgai?

Amžinas bedarbis

Negalima „nurašyti“ žmogaus, kuris šiuo metu keičia karjeros kryptį ar ieško darbo, baigęs universitetą. Tačiau pastebėjus, kad žmogus, su kuriuo susitikinėjate, nuolat sėdi be darbo arba jį praranda kas kelis mėnesius, verta susirūpinti. Tai gali rodyti, kad jis nesugeba užmegzti ilgalaikių santykių bet kurioje sferoje – tiek karjeros srityje, tiek asmeniniame gyvenime.

Skandalistas

Paklauskite savęs, ar galite be baimės reikšti savo mintis, būdama su šiuo žmogumi, net didžiausios įtampos ir streso akimirkomis. Ginčų ir kivirčų įvyksta kiekvienoje šeimoje, tai požymis, kad esate vienas kitam neabejingi. Tačiau, jeigu partneris dėl kiekvieno menkniekio užsiplieskia ir grasina skyrybomis, tai blogas ženklas. Mūsų emociniai trigeriai – būdas tyrinėti savo emocijas ir tapti artimesniems, o ne nuolat šantažuoti vienas kitą išsiskyrimu.

Vienišas vilkas

Gera jausti pilnatvę, būnant pačiam su savimi. Tačiau jeigu susitikinėjate su žmogumi, kuris visiškai gerai jaučiasi be jūsų ir leidžia tai suprasti, geriau suteikite jam šią galimybę. Labai nepriklausomi žmonės gali tikinti, kad svajoja apie santykius, tačiau iš tiesų jų gyvenime vietos dviem nėra.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas