Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Apklausa: du veiksniai daro didžiausią įtaką jūsų seksualiniam pasitenkinimui

Kai su nauju žmogumi prieinate prie intymumo, natūralu svarstyti (supraskite – nerimauti), ar seksas su tuo žmogumi bus geras abiem pusėms.
Pora.
Pora. / Fotolia nuotr.

Tačiau „Match Singles in America“ apklausa turėtų jums padėti labiau atsipalaiduoti. Tinklapis apklausė 5500 skirtingų amžiaus grupių, skirtingos kilmės bei skirtingas pajamas gaunančių vienišių ir pamatė, kad 83 proc. vienišių (nepriklausomai nuo jų seksualinės orientacijos) pažymėjo partnerio rūpestingumą ir entuziastingumą kaip didžiausius gero sekso veiksnius, rašoma womenshealthmag.com.

Žinoma, gebėjimas pasiekti orgazmą taip pat yra svarbu, tačiau šis veiksnys buvo pažymėtas ne toks svarbus, kaip palyginti gebėjimas gerai bendrauti ir gerai bučiuotis. Tad nebesijaudinkite dėl to, kaip suteikti iš proto vedantį orgazmą ar pademonstruoti neįtikėtinus judesius ar pozų įvairovę – pasirodo, žmonės nori užsiimti seksu tiesiog su geru žmogumi.

Tyrimas, žinoma, atskleidė tiek gerus, tiek blogus veiksnius. Jis parodė, kad yra tam tikri dalykai, kurių vienišiai nemėgsta lovoje, pavyzdžiui: per daug kalbų, aistros trūkumo, mažai judesio, blogų bučiavimosi įgūdžių ir nesakymo „aš tave myliu“ (kai santykiai pasiekia tą stadiją).

Iš tiesų, daugumos vienišių nuomone, seksas tampa geresnis po to, kai jau kelis kartus su žmogumi miegojote, tad nereikia per daug jaudintis, jei pirmas kartas su nauju žmogumi nebus pasakiškas.

Kalbant apie vienos nakties nuotykius, 30 proc. vyrų sakė, kad tai pats geriausias seksas, kai tuo metu vos 15 proc. moterų tam pritarė. Tačiau 19 proc. vyrų ir tiek pat moterų sakė, kad vienos nakties nuotykis yra pats blogiausias seksas. Iš tikrųjų, tai tarsi loterija. Vyrai yra tris kartus labiau linkę pasinaudoti vienos nakties nuotykiu santykiams pradėti. Lyg to būtų negana, Y karta yra 48 proc. labiau linkusi iš karto su kažkuo permiegoti, kad suprastų, ar yra ryšys.

Galų gale, seksas turėtų būti kažkas, kuo abudu mėgautumėtės. Tačiau gera žinoti, kad rūpestingi ir entuziastingi žmonės labiausiai tenkina lovoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai