Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 09

Atviras pokalbis apie skaudžias skyrybas: aš pati jį raginau sekso ieškoti kitur

Tai atviras pokalbis apie skyrybas. Jei Anitos paklausite apie skyrybų priežastis, trumpai galima atsakyti taip: menopauzė ir andropauzė. Pora išgyveno daug prieštaringų situacijų – Anita net pati skatino vyrą susirasti kitą sekso partnerę. Galiausiai pora pasuko skirtingais keliais.
Skyrybos
Skyrybos / 123RF.com nuotr.

Tik Anitos vyras nenorėjo jos palikti.

Tačiau Anita priėmė sprendimą – tai nebuvo ir vis dar nėra lengva.

Leidinys TVNET paskelbė atvirą pokalbį su moterimi, kuri, išgyvenanti menopauzę, patyrė ne vieną sunkią situaciją savo santykiuose, kuriuose trūko intymumo.

Kaip prasidėjo jūsų istorija ir kas iš tikrųjų nutiko?

– Susipažinome Londone, anglų kalbos kursuose. Įsivaizduokite, važiuojame taip toli iš skirtingų Latvijos vietų... Ką gi, likimas!

Jis dar nebuvo išsiskyręs, bet jau gyveno atskirai, aš jau buvau išsiskyrusi, bet vis dar gyvenau su išsiskyrusiu vyru tame pačiame bute.

Kiekvienas turėjome po keturis mažus vaikus.

Noriu pasakyti, kad tai buvo šaunu, ir aš tikrai buvau įsimylėjusi, bet negaliu prisiimti atsakomybės už šeimos iširimą. Buvome susitarę – duosiu jam mėnesį pagalvoti. Po mėnesio jis atvyko pas mane.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne