Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Garsiausi serijiniai vaikų žudikai: kankino taip žiauriai, kad aukos maldavo mirties

Dauguma serijinių žudikų aukas renkasi pagal tam tikrus kriterijus ir dažniausiai – silpnesnius už save. Viena šių gyvuliškų žmonių dalis be didesnės atrankos žudo vaikus ir paauglius – silpniausius visuomenės narius. Šiuo būdu, pasak psichiatrų, žudikas jaučiasi galingas bei galintis valdyti situaciją.
Išsigandęs berniukas
Išsigandęs berniukas / 123RF.com nuotr.

Serijinių vaikų žudikų moderniųjų laikų istorijoje nėra itin daug, tačiau bene visi jie ne tik žudė, bet ir prievartavo, o paskui įvairiais būdais kankino nepilnamečius, o kartais ir visai mažus vaikus.

Johnas Wane‘as Gacy‘is (Klounas žudikas)

Kai kurie vaikai bijo klounų, o šio Klounu žudiku praminto amerikiečio – tikrai ne be reikalo. Per šešerius metus vyras išprievartavo ir nužudė 33 paauglius ir beveik visus juos palaidojo po savo šeimos namu. Laisvalaikiu vaikų ligoninėse bei labdaros renginiuose klouną vaidinęs žudikas nesunkiai prisiviliodavo aukas, mat mokėjo elgtis su jaunais žmonėmis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne