Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kodėl verta kasdien užsiimti „greituku“: jo nauda – ne tik geresnė sveikata

Kasdieniai lytiniai santykiai turi daug privalumų – tai naudinga sveikatai ir santykiams. Tačiau daugelis yra įpratę mylėtis vakare prieš miegą, kai niekur neskubate. Tai puiku, jei galite sau tai leisti. Tačiau neretai partneriai skundžiasi, jog yra priešingai – pareigos darbe ir namuose tiesiog „suvalgo“ laiką, kurį norėtųsi skirti kūniškiems malonumams.
„Greitukas“
„Greitukas“ / Shutterstock nuotr.

Vis dėlto tai – ne priežastis atsisakyti kasdienio sekso. Vertėtų prisiminti, jog „greitukas“ yra toks pat veiksmingas būdas gerai praleisti laiką, pagerinti savo sveikatą ir palaikyti sveikus emocinius ryšius su savo partneriu. Jei dar neįtikinome, pateikiame priežastis, kodėl „greitukas“ turėtų tapti jūsų kasdienės rutinos dalimi, rašo „Bustle“.

Shutterstock nuotr./Seksas duše
Shutterstock nuotr./Seksas duše
  • Prieskoniai jūsų santykiams

„Greitukas“ – toks seksas, kuriam didelio pasiruošimo nereikia. Ir būtent todėl jis yra smagus būdas paįvairinti savo seksualinį gyvenimą. Pasimylėti greit galima įvairiose vietose, net ir tokiose, apie kurias anksčiau galbūt nepagalvojote. Kadangi viskas vyksta trumpai, galima išdrįsti pasimėgauti seksu ten, kur iš pirmo žvilgsnio nepatogu ar nepriimtina mylėtis. Juk viskas netruks ilgai, o aistra (net neabejojame!) nuo to tik dar labai įkais!

  • Trumpi tikslai irgi svarbūs

Trumpalaikiai tikslai yra svarbūs, jie padeda būti produktyvesniems ir didina motyvaciją. Kas sakė, kad jie negali būti smagūs? Taip, turėtumėte sportuoti, valgyti daržoves ir kitaip stiprinti save, bet taip pat ir patirti orgazmus. Padarykite tai dienos tikslu ir siekite jo.

  • Seksas daro jus kūrybiškais

Su seksu susijusių tyrimų netrūksta. Vienas jų parodė, kad žmonės, kurie kasdien užsiima seksu, yra kūrybingesni. Išbandykite greituką, jei pajusite motyvacijos krytį darbe ar „kūrėjo bloką“ ar tiesiog norėsis padaryti pertraukėlę. Garantuojame – po didžiojo „O“ sugrįšite su nauja energija ir kūrybiškomis mintimis.

  • Paskatins troškimą

Jei kenčiate nuo mažo lytinio potraukio, reguliarus seksas iš tikrųjų yra geras būdas vėl sužadinti lytinį potraukį. Kaip rašoma žurnale „Prevention Magazine“, maždaug trečdalis amerikiečių porų kenčia nuo mažo lytinio potraukio ar potraukio, o sugrąžinti reikalus į vėžes ne visada taip paprasta, kaip įsigyti naują apatinį trikotažą ar užsisakyti pusryčius į lovą. Tačiau daugelis ekspertų sutinka, kad paprasčiausias sekso sugrąžinimas į savo akiratį gali padėti. Kitaip tariant, kuo dažniau mylėsitės, tuo daugiau to norėsite.

  • Padidins pasitenkinimą santykiais

Idealu, jei partnerių seksualinis apetitas panašus. Vis dėlto neretai dėl vienokių ar kitokių priežasčių jis ima skirtis ir vienas iš partnerių vis dažniau sako „ne“ intymumui. Nuo to kenčia abu. Nors tikrai nereikėtų aukotis ir mylėtis, jei to nenorite, vis dėlto tyrimai rodo, kad užsiimdami seksu, net jei iš pradžių nesate tam nusiteikę, galite būti labiau patenkinti santykiais. To priežastis paprasta: mylėdamiesi kartu su mylimuoju ar mylimąja, ne tik kokybiškai praleidžiate laiką kartu, bet ir stiprinate savo santykius apskritai.

  • Gerina psichinę ir fizinę sveikatą

Sekso nauda sveikatai yra labai didelė, o ją dar labiau sustiprina kasdienis seksas. Pirmiausia tai reguliarūs intymūs santykiai naudingi širdžiai ir odai, be to, yra įrodyta, kad vyrų, kurie kasdien patiria orgazmą, prostatos vėžio rizika gali būti mažesnė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne