Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Linkite gero savo bosui? Pasidalinkite su juo šiuo straipsniu ir stebėkite, kas bus

Jūs – viršininkas? Vadovaujate komandai? Yra žmonių, kurie, ieškodami pagalbos, įkvėpimo ar būdami sutrikę atsigręžia į jus? Jei taip, praleiskite keletą žemiau esančių eilučių ir pradėkite skaityti nuo pastraipos, kuri prasideda žodžiu „vadovams“. Nes toliau seksiančios eilutės skirtos ne jums.
Bosas
Bosas / 123RF.com nuotr.

Rašau šį straipsnį norėdamas padėti žmonėms, kurių viršininkams praverstų patobulinti savo lyderystės įgūdžius. Gal jūsų bosas/bosė yra simpatiškas, vadovaujasi gerais ketinimais, tiki savimi, bet kažkodėl jam/jai nesiseka padėti jums ir kitiems komandos nariams dirbti sėkmingai. Ką daryti?

Kai kurie viršininkai gali apsidžiaugti sulaukę nuoširdžių pastabų ir patarimų. Bet galbūt jūsų bosas ne iš tokių. Net jei jis ir nusiteikęs išgirsti patarimų, gali būti rasti būdą pralaužti ledus. Tam ir skirtas šis straipsnis. Pažymėkite jį. Išsisaugokite. Atėjus tinkamam momentui, pasidalinkite juo su savo viršininku/-e.

Patarimai sunumeruoti, todėl galite, pavyzdžiui, pridėti pastabą: „Jums puikiai sekasi punktai 1–7, bet mes labai vertintume, jei labiau pasistengtumėte įgyvendinti 8 ir 9.“

Jei nedrįstate atskleisti savo vardo, galite šiuo tekstu pasidalinti anonimiškai: išsiųskite iš kito elektroninio pašto adreso arba tiesiog atspausdinkite šį straipsnį ir palikite bosui ant stalo.

Vadovams – mielas/miela vadove, jei kažkas jums atsiuntė šį straipsnį, tai tik todėl, kad tas žmogus linki jums sėkmės ir nori jums padėti. Įtariu, kad ir jūs norėtumėte patobulinti savo lyderystės įgūdžius ir vadovauti dar geriau, nei tai darote dabar, todėl tikiuosi, perskaitysite šį tekstą įdėmiai ir pritaikysite sau tai, kas jums tinkamiausia.

Štai keletas dalykų, į kuriuos jūsų komanda tikriausiai norėtų, kad atkreiptumėte dėmesį – tai dalykai, kurie svarbūs kiekvienam vadovui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant