Ir vasarą naujienų netrūksta. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai

Naujai pristatyta lietuvių sukurta programėlė „Joiner App“ leidžia ne tik rasti veiklos ir bendraminčių, bet ir ilgainiui keičia gyvenimus. Dalijamės bendruomenės narių istorijomis, kurios rodo, koks svarbus žmogui yra bendravimas ir nuoširdus ryšys.
„Joiner App“ įkūrėjai Eduard Titov ir Jūratė Plungytė
„Joiner App“ įkūrėjai Eduard Titov ir Jūratė Plungytė / Asmeninio archyvo nuotr.

„Joiner App“ yra socializacijos ir renginių programėlė, padedanti rasti bendraminčių ir įdomios veiklos. Lietuvoje ji oficialiai pradėjo veikti prieš kiek ilgiau nei 2 mėnesius ir nuo to laiko išaugo dešimteriopai – šiuo metu joje yra per 15 tūkst. aktyvių vartotojų.

Startuolis taip pat pritraukė daugiau nei 0,5 mln. eurų iš angelų investuotojų.

Programėlėje vartotojai gali rasti netoliese esančių veiklų, atitinkančių jų interesus.

Be to, kiekvienas gali kurti savo renginius. Vartotojai čia taip pat gali stebėti vieni kitus, bendrauti pokalbių skiltyje, o aktyviausi nariai turi galimybę tapti influenceriais.

Lilia Marus – verslininkė iš Ukrainos, prekės ženklo „Babochka“ įkūrėja – pasakoja, kad „Joiner App“ jos gyvenimą pakreipė visiškai netikėta eiga. Ji atvyko į Lietuvą prasidėjus karui, o ieškodama naujų draugų, netyčia susipažino su šio startuolio įkūrėjais.

Pasak Lilios, programėlė padėjo ne tik pasijusti priimtai svetur, bet ir suburti tikrai nuostabų draugų ir bendraminčių ratą. Kelionės su naujais draugais, bendra veikla, sportas ir išvykos – visa tai atsirado jos gyvenime programėlės dėka.

Asmeninio archyvo nuotr./Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Asmeninio archyvo nuotr./Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai

„Svarbiausia, ką davė man „Joiner App“ – nuoširdūs ryšiai su žmonėmis, su kuriais dalijomės tiek daug emocijų: plaukėme su kajakais, aplankėme daugybę gražių Lietuvos vietovių ir kartu keliavome į koncertus po visą Europą. Džiaugiuosi, jog šie ryšiai nenutrūksta“, – pasakoja ji.

Netgi išvykusi iš Lietuvos, ji organizuoja bendras keliones su draugais, kuriuos susirado programėlės dėka. Per metus Lilia sukūrė 100 renginių ir aplankė 140.

Leidžia gyventi aktyviau

Romanas Lobas, atvykęs į Lietuvą vadovauti didelei įmonei, prieš kelis mėnesius atrado programėlę „Joiner App“ ir nuo to laiko pakeitė savo bendravimo įpročius.

Romanas prisipažįsta, kad dėl kalbos barjero jam, kaip atvykėliui, prireikė nemažai laiko, kad sužinotų apie įvairius vietinius renginius.

„Socialiniai tinklai dažnai daro neigiamą įtaką žmonėms. „Joiner App“ yra kitokia, nes ji siūlo unikalų būdą bendrauti su žmonėmis – sužinoti, kas ieško nedidelės grupės bendram užsiėmimui. Pavyzdžiui, kartu sužaisti padelio ar tinklinio, ar kartu nueit į koncertą. Tokios platformos Baltijos šalyse dar nebuvo“, – pažymi jis.

Asmeninio archyvo nuotr./Roman Lobas, programėlės „Joiner App“ naudotojas
Asmeninio archyvo nuotr./Roman Lobas, programėlės „Joiner App“ naudotojas

Pasak Romano, programėlė „Joiner App“ sukurta taip, kad pasiūlytų erdvę ir įrankius, reikalingus žmonėms burtis ir bendrauti. Jam daro įspūdį, kaip greitai programėlė prisipildė įvairiomis įdomiomis veiklomis.

„Yra tiek daug bendruomenės narių ir renginių, iš kurių galima rinktis. Tą daryti yra paprasta dėl programėlės patogumo vartotojams“, – sako jis.

Be to, Romanas pabrėžia, kad labai svarbus programėlės patikimumo veiksnys yra jos įkūrėjų įsitraukimas.

Įkūrėjai bendrauja su naudotojais ir patys dalyvauja renginiuose. Tai rodo didelį patikimumą ir atsidavimą bendruomenei“, – pastebi jis.

Muzikanto Vytauto Straižio patirtis

„Joiner App“ pritraukė daug naujų veidų ir atlikėjų į sostinėje veikiančią „Downtown Piano Lab“ erdvę, joje renginius kuruojantis Vytautas Straižys atskleidžia, kiek smagių naujovių atnešė bendrų veiklų organizavimas.

„Mane, kaip muzikantą ir koncertų organizatorių, tai skatina išlikti aktyviam ir generuoti naujas idėjas renginiams, kurių dėka susiburiame, džiaugiamės prasmingomis veiklomis ir naujomis pažintimis. Labai esu dėkingas įkūrėjams ir komandai už nuolatinį palaikymą ir bendradarbiavimą.

Asmeninio archyvo nuotr./Muzikantas Vytautas Straižys
Asmeninio archyvo nuotr./Muzikantas Vytautas Straižys

Programėlės bendruomenė auga kasdien ir nuolat matau vis originalesnius renginius, kurie sutraukia vis įdomesnes auditorijas.

Tai mane labai džiugina, nes naujos pažintys ir patirtys mane skatina aktyviau socializuotis, įdomiai praleisti laiką, bei atneša naujų asmeninių ir profesinių perspektyvų.

„Joiner App“ bendruomenė yra labai multikultūriška, būtent tai labiausiai mane žavi – tai yra tikrai vienintelė tokia sėkmingai veikianti, masyvi internetinė platforma suburianti Lietuvoje gyvenančius įvairių tautybių žmones ir tai labai reikšminga iniciatyva mums visiems“, – įspūdžiais dalijasi Vytautas.

Renginių kūrėjų galimybės

Kad jūsų renginys būtų pastebėtas, naudokite aiškų pavadinimą ir aprašymą, spalvingas nuotraukas ir pakvieskite draugus jus palaikyti. Priminkite dalyviams sekti jus programėlėje „Joiner App“, kad gautų pranešimus apie naujus renginius.

Asmeninio archyvo nuotr./„Joiner App“ įkūrėjai Eduard Titov ir Jūratė Plungytė
Asmeninio archyvo nuotr./„Joiner App“ įkūrėjai Eduard Titov ir Jūratė Plungytė

Aktyvūs „Joiner App“ naudotojai gali tapti „Influenceriais“ ir taip įgyti ne tik populiarumo, bet ir finansinės naudos. Įtakingieji pritraukia daugiau dalyvių ir gali bendradarbiauti su įmonėmis, uždirbdami tam tikrą procentą nuo renginio pajamų. Pradėkite jau dabar rinkdami sekėjus per renginių kūrimą ir pajusite, kaip greitai turėsite pirmuosius rezultatus.

Atsisiųsti „Joiner App“ galite iš „Apple Store“ arba „Google Play“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Reklama
Šekspyriška vasara Pakruojo dvare: spektakliai, kvapą gniaužiantys triukai ir įspūdingos gėlių kompozicijos
Užsisakykite
15min naujienlaiškius