Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po sužadėtinio išdavystės nuotaka iškėlė solo vestuves: „Tai priminė, kad man jo nereikia“

Būsima nuotaka, prieš vestuves sužinojusi, kad jos sužadėtinis ją apgaudinėja su kita moterimi, nusprendė vis tiek atšvęsti savo didžiąją dieną. Tiesiog į šventę, kurią surengti kainavo maždaug 41 tūkst. eurų, ji nepakvietė jaunikio, rašo „The New York Post“.
Nuotaka
Nuotaka / 123RF.com nuotr.

31 metų Lindsay Slater su savo partneriu (36 m.) kartu praleido net 12 metų. Po 8 metų draugystės pora susižadėjo ir pastaruosius 4 metus kruopščiai planavo savo vestuves.

Moteris prisipažįsta, kad jų santykiuose iki tol sunkumų netrūko, tačiau savo ateities be mylimojo ji tiesiog negalėjo įsivaizduoti.

Visgi, sužinojusi, kad jos sužadėtinis ją apgaudinėja su kita moterimi, Lindsay priėmė sunkų sprendimą pasukti skirtingais keliais.

Vyriškiui išsikrausčius iš bendrų namų, palaužta 31-metė atšaukė būsimą jų vestuvių ceremoniją. Kiek nurimusi, ji nusprendė likusią didžiosios dienos dalį paversti vakarėliu sau – „laisvės švente“.

Apie tai, kas nutiko, Lindsay pranešė visiems vestuvių svečiams ir „Facebook“ įraše paragino juos vis tiek atvykti į šventę.

Moters „laisvės šventėje“ dalyvavo apie 60–70 svečių. Jie mėgavosi gardžia vakariene, sakė šventines kalbas bei linksminosi šokių aikštelėje.

Pati Lindsay buvo pasipuošusi balta suknele, kurią ir ketino dėvėti per savo vestuves. Po šventės moteris net išvyko į savo medaus mėnesį. Ji septynias dienas praleido kurorte Kretoje su savo drauge Melissa.

Nors 31-metė dar nėra pasirengusi judėti į priekį, anot jos, šios solo vestuvės privertė ją jaustis „stipria ir įgalinta“.

„Nežinojau, kaip tai išgyvensiu. Buvau sutrikusi – jau buvo per vėlu atšaukti vestuvių planus. Visi tie pinigai jau buvo išleisti. Tačiau didelė dalis manęs tikėjo, kad dabar esu laisva – tai geresnės eros pradžia.

Džiaugiuosi, kad tai padariau – man labai patiko ši diena. Buvau labai nustebinta, kaip visi mane palaikė. Buvau apsupta tiek meilės – tai tikrai priminė, kad man jo nereikia“, – tikina Lindsay.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas