Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
21:00

Vakarėlių suaugusiems organizatoriai: seksas nėra pati svarbiausia tokių vakarėlių dalis

Virginija ir Aidas – jau kelerius metus organizuoja vakarėlius suaugusiems, tačiau tai nėra apie ką galbūt pagalvojote. „Tai toli gražu nėra svingerių vakarėliai – tai sex positive renginiai, kuriuose netrūksta edukacijos erotikos ir sekso tema, geros muzikos, daugybės kitų veiklų. Čia laukiami ir lankosi būtent tie, kurie nebijo savo troškimų ir nori save išlaisvinti“, – dalinasi sutuoktinių pora, vakarėlius „užkurianti“ kas mėnesį Lietuvoje ir Ispanijoje.
Virginija ir Aidas organizuoja vakarėlius suaugusiems
Virginija ir Aidas organizuoja vakarėlius suaugusiems / Binding Energy Photo nuotr.

„Mes save vadiname renginių organizatoriais bendrąja prasme, tačiau mūsų sritis – inovatyvi, kadangi renkamės seksualiąją ir intymiąją gyvenimo pusę. Kartais galvojame, kad lietuvių kalboje būtent mes išpopuliarinome anglišką žodį „kinky“, kuris geriausiai apibrėžia ir mūsų veiklą, o ji išeinanti už pilkųjų visuomenės normalumo ribų. Tai tarsi legalu, bet visuomenės traktuojama kaip bloga ar nenormali, griaunanti nuomones ir standartus“, – dalinosi Virginija ir Aidas.

Kodėl būtent erotika?

Kaip sako Virginija, tai atėjo natūraliai, iš širdies. Pora dalyvavo panašaus pobūdžio renginyje, kur pamatė ganėtinai daug klaidų. „Aš pati seniau organizuodavau vestuves ir patirties turėjau nemažai – 10 metų. O Aidas – labai kūrybiškas žmogus. Idėjos jo galvoje tiesiog sproginėja. Pamatę tas klaidas mes pasakėme sau, kad galėtume padaryti geriau, kitaip. Taip susiformavo mūsų vakarėlio konceptas“, - sako Virginija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne