Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Vietos, kuriose mylėdamiesi rizikuojate savo sveikata ir reputacija

Turbūt kiekvienas iš mūsų turi kokią nors įdomią vietą, kur teko daryti TAI: laiptinė, galinė automobilio sėdynė, miškas ar netgi viešoji vieta. Tačiau, kad ir kaip stipriai jus užvaldytų aistra, kai kuriose vietose geriau TO niekada nedaryti, nes galite susižeisti, pasigauti kokią nors rimtą infekciją ir šiaip sulaukti nemalonių pasekmių.
Porelė paplūdimyje
Porelė paplūdimyje / Shutterstock nuotr.

1. Vairuojant

Atrodo, ir taip turėtų būti aišku, kad tai ne pati saugiausia vieta mylėjimuisi. Tačiau pateiksime kelis įdomius faktus. Pagal neseniai atliktą Šiaurės Dakotos universiteto tyrimą, 33 proc. vyrų ir 9 proc. moterų prisipažino, kad yra turėję lytinių santykių vairuojant automobilį.

Daugiau nei trečdalis apklaustųjų atskleidė, kad yra padidinę greitį, dar trečdalis buvo nuvažiavę į kelkraštį, o 11 proc. tyrimo dalyvių netgi buvo paleidę vairą iš rankų. Todėl jeigu taip jau labai norisi, tai geriau sustabdykite automobilį. Tai bus saugiau ir jums, ir kitiems eismo dalyviams.

Taip pat skaitykite: Atvirai apie seksą automobilyje – iš patyrusios moters lūpų

2. Baseine

Taip, filmuose seksas baseine atrodo ypač aistringai, tačiau ten net neužsimenama apie tykančius pavojus. Baseinuose esantis chloras keičia makšties pH, o tai gali sukelti kandidozę ir kitus makšties uždegimus. Be to, gali atsirasti sausumas, nes chloras išplauna natūralų makšties sekretą.

3. Jūroje

Kuri moteris nenorėtų pasijusti undinėle (tik be suklijuotų kojų, žinoma...)? Jūra yra viena gražiausių ir romantiškiausių vietų, kur būtų galima pasimylėti. Tačiau viena italų įsimylėjėlų pora turėjo karčios patirties mylintis jūroje – jie, tiesiogine to žodžio prasme, prilipo vienas prie kito. Gydytojams teko suleisti moteriai vaistų, kurie praplėstų gimdos kaklelį ir išlaisvintų aistros ištroškusius mylimuosius. Sutikite, situacija ne iš maloniųjų. Be to, bet kokiame vandens telkinyje, ar tai būtų jūra, ar ežeras, knibždėte knibžda bakterijų, kurios gali sukelti įvairių infekcijų. Apie tai Ji24.lt kalbėjo ir specialistė: Ginekologė Žaneta Kasilovskienė: „Aistros paplūdimyje gali baigtis rimtomis infekcijomis“

4. Balkone

Jeigu nebijote aukščio, turbūt kada nors gyvenime buvo šmėstelėjusi mintis ten pasimylėti. Tačiau tai yra labai pavojinga gyvybei. Faktai kalba patys už save: Londone, viena jaunuolių pora nelaimingai žuvo, kai užsimanė pasimylėti balkone. Jie, apimti aistros, iškrito iš šešto aukšto. Ir tai vienas pavyzdys iš daugelio: sunku patikėti, bet žmonės vis dažniau krenta iš balkonų, užsimanę ten pasimylėti. Beje, moterims tai nutinka dažniau negu vyrams.

Be to, toks ekstremalus pomėgis gali pritraukti smalsių praeivių žvilgsnius, kurie savo kišenėje gali turėti išmanųjį telefoną. Na, o kas gali būti po, turbūt net nereikia aiškinti...

Taip pat skaitykite: Profesionalios meilužės patarimai – jam ir jai

5. Ant smėlio

Smėlis yra labai nesterili vieta, o smulkūs smėlio grūdeliai gali papulti visur, kur tik įmanoma. 

Filmai mus įtikino, kad mylėjimasis paplūdimyje yra kažkas TOKIO. Tačiau gydytojai to griežtai nerekomenduoja: seksas smėlyje gali jums atnešti skausmą, traumas ir infekcijas. Smėlis yra labai nesterili vieta, o smulkūs smėlio grūdeliai gali papulti visur, kur tik įmanoma. Nuo nubrozdinimų gali skaudėti ne tik nugara ar klubai, bet ir makšties vidus. Todėl jeigu labai norite išbandyti seksą paplūdimyje, nepamirškite pasitiesti kokio nors pledo.

6. Viešajame tualete

Egzistuoja bent 5 infekcijos, kurias galite pasigauti, turėdami lytinių santykių viešajame tualete. Ir tai ne tik lytiniu būdu plintančios infekcijos. Be jų, galite pasigauti hepatitą ar netgi bakterinę dizenteriją. Galbūt jaunimo komedijose seksas tualete ir atrodo smagiai, bet iš tikrųjų tai yra labai nesaugu. Be to, pagalvokite apie viešojo tualeto atmosferą... kvapai, vaizdai, ypač, jeigu gretimoje kabinoje kažkam paleido vidurius. Ar norėsite tai prisiminti?

Taip part skaitykite: Situacija: ką daryti, kai viršininkas rodo dėmesį?

7. Darbe

Pagalvokite apie viešojo tualeto atmosferą... kvapai, vaizdai, ypač, jeigu gretimoje kabinoje kažkam paleido vidurius. Ar norėsite tai prisiminti?

Jeigu jums patinka jūsų darbas ur neketinate iš jo išeiti – nerizikuokite. Net jeigu užsirakinsite, visada yra tikimybė, kad jus pastebės. Lytiniai santykiai darbe – tiksinti uždelsto veikimo bomba. Žinoma, gal kada nors būtų smagu prisiminti, kaip mylėjotės ant darbo stalo, tačiau nepamirškite apie tai, kad galite visam laikui sugadinti savo karjerą ir reputaciją. Juk niekada negali žinoti, kiek slapto stebėjimo kamerų gali būti įmontuota... 

Žinoma, dar liko tų vietų: parkų ir skverų suoliukai, liftai, laiptinės, parduotuvių matavimosi kabinos... Bet nejaugi jūsų aistra tokia nepasotinama? Gal visgi vertėtų klausyti širdies ir tartis su protu? Nenorime tikėti, kad karščiai visai išdžiovino smegenis... Žodžio, asitringo ir saugaus visomis prasmėmis sekso!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne