Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
08 25

Vilnietė pasipiktino vyrų elgesiu „Tinderyje“: nedarykite taip!

Sakoma, kad meilei – niekada nevėlu, tačiau internetines pažintis išbandžiusi 39-erių Sima teigia, kad tokio amžiaus susirasti patikimą partnerį ilgalaikiams santykiams – kone misija neįmanoma. „Rodos, kad internetinėse pažinčių programėlėse apstu potencialių jaunikių, tačiau tai – tik iliuzija. Dauguma 35-45 metų vyrų yra emociškai nepasiekiami, meluoja savo santykių statusą ir galiausiai, deklaruodami, kad ieško ilgalaikės partnerės, iš tiesų kone paniškai bijo įsipareigojimų“, – be užuolankų dėsto savo patirtimi sutikusi pasidalinti moteris.
Pasimatymas.
Pasimatymas. / Shutterstock nuotr.

Kelias pažinčių svetaines išbandžiusi Sima teigia, kad ilgiausiai ji savo laimę bandė bene populiariausioje pažinčių programėlėje „Tinder“. Pačiai programėlei, anot moters, kritikos strėlių ji leisti nenorinti – iš esmės tai visai gerai apgalvota platforma, kuri suteikia galimybę susipažinti su itin didele auditorija vartotojų: skaičiuojama, kad joje maždaug 10 mln. aktyvių narių.

Vis dėlto, anot Simos, neapsigaukite – nors potencialių jaunikių čia lyg ir apstu, iš tiesų, ilgiau pasinaudojus programėle, pradeda ryškėti itin nemalonūs reikalai: čia daug melo, įsipareigojusių vyrų, besiskiriančių ir trumpos paguodos beieškančių, emociškai nepasiekiamų, be to, – pagavusių pagreitį susitikinėti su keliomis moterimis vienu metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas