Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 06 10

Vyras man nebesako myliu: psichologas atvirai – ką tai reiškia ir ar santykiai pasmerkti

„Mano vyras man nebesako myliu – ar tai tiksinti bomba mūsų santykiams ir reikėtų sunerimti?“ – klausimas, kuris ištinka ne vieną moterį. Tad kaip ten yra iš tiesų – ar vyrui nustojus sakyti „myliu“ tai reiškia raudoną vėliavą santykiuose ir ženklą, kad jie neturi ateities perspektyvos? O galbūt žodinė jausmų išraiška pernelyg sureikšminama? Situaciją išsamiai komentuoja žinomas psichologas-psichoterapeutas Andrius Kaluginas.
Pora
Pora / 123RF.com nuotr.

„Šis klausimas vis pasiveja mane, kuomet matau aplinkoje, kad kitose porose tasai „Myliu“ nėra toks mistinis, kaip kad manojoje – vyrai ir parašo, ir pasako. Kita vertus, tikrai matau ir tokių porų, kaip mūsiškė – mano draugas „Aš tave myliu“ sakė tik pirmus kelis draugystės mėnesius, o tada – tyla. Ir su šia tyla aš gyvenu jau ilgiau kaip metus. Kiek tenka paatvirauti su draugėmis, atrodo, kad tokių, kurios nebesulaukia „myliu“, nors yra normaliuose santykiuose, – apstu“, – teigia vilnietė Judita.

Moteris sako suprantanti, kad draugystės pradžioje visi vyrai linkę būti maksimaliai romantiški, daug kalba ir daug žada, tačiau vis dėlto, jeigu santykis tęsiasi, tampa ilgalaikiu gražiu ryšiu, kodėl šis dalykas tarsi „nejučia“ dingsta iš jų lūpų?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas