Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

5 prasmingos dovanos jūsų vaikams

Ieškote kalėdinės dovanos vaikams, tačiau norite ne tik įtikti vaikui, bet ir atrasti tikrai naudingą bei prasmę turinčią dovaną? Variantų, kurie patiktų tiek vaikams, tiek patiems tėvams, tikrai yra. Jais dalinasi „Topo centras“.
5 prasmingos dovanos jūsų vaikams
5 prasmingos dovanos jūsų vaikams / Shutterstock nuotr.

Elektrinis dantų šepetėlis vaikams

Įprasti dantų šepetėliai savo darbo niekada neatliks taip gerai kaip elektriniai šepetėliai. Tiesa, vaikai elektrinių šepetėlių tikrai nenaudos atsargiai, todėl „Topo centro“ ekspertai visada rekomenduoja vaikams pirkti būtent jiems skirtus elektrinius dantų šepetėlius, tokius kaip „PHILIPS Sonicare For Kids HX6321/04“, „Sonicare For Kids HX6352“ ar „ORAL-B Vitality Kids D100 Pixar“. Šie šepetėliai yra ganėtinai nebrangūs, jie padeda išmokti taisyklingai valytis dantis ir kai kurie jų netgi turi specialius žaidimus, padedančius dantis išsivalyti interaktyviai.

Piešimo planšetė leis atskleisti talentą virtualioje erdvėje

Galbūt jūsų vaikas labai mėgsta piešti? Tokiu atveju labai naudingas pirkinys gali būti piešimo planšetė. Taip, piešti galima ir ant įprasto popieriaus lapo, bet toks daiktas leis jūsų vaikui išbandyti grafinio dizaino karjerą ir ilgainiui gali nulemti pasirinkimus gyvenime. Tiesa, „Topo centras“ rekomenduoja nepirkti brangiausių ir geriausių planšečių rinkoje ir apsieiti su ekonominės klasės „XIAOMI Mi LCD 13.5“ ar „One by WACOM“ mažo ar vidutinio dydžio planšetėmis.

Belaidė kolonėlė leidžia ne tik klausytis dainų, bet ir audioknygų

Vaikui padovanoti galite praktiškai bet kurią belaidę kolonėlę, tačiau būtent jiems sukurti įrenginiai, tokie kaip „Kakės Makės“ ar „JBL JR POP“ kolonėlės, pasižymi ypatingu, būtent vaikams sukurtu dizainu, o kai kurios jų turi ir specialių funkcijų, pavyzdžiui, „Kakės Makės“ dainas. Belaidės kolonėlės leidžia ne tik klausytis dainų, bet ir audio knygų, tarp kurių yra ir daugybė audiopasakų.

Jauniausiems vaikams – specialios planšetės

Planšetiniai kompiuteriai, tokie kaip „Play Shifu SHIFU020“ ar Play Shifu SHIFU028“ puikiai tinka interaktyviam mokymuisi, žingeidumo skatinimui ir visapusiškam vaiko lavinimui. Šie įrenginiai leidžia naudoti fizinius realiame pasaulyje esančius objektus ir juos sujungti su ekrane esančiu interaktyviu vaizdu bei taip mokytis matematikos, žaisti įvairius matematinius žaidimus ir t.t.

Įprastos planšetės puikiai tinka kiek vyresnio amžiaus vaikams

Jeigu jūsų vaikai jau yra kiek vyresni, jiems puikiai tiks įprastos planšetės. Investuoti į „iPad“, ko gero, nėra būtina, kadangi jūsų vaikams mokslams ir pramogoms turėtų užtekti ir vidutinės klasės „Lenovo Tab M10 X505F“, „Tab M10 X606L“ ar „Samsung Galaxy Tab A7 Lite“ planšečių. Visos jos turi specialias apsaugas, sukurtas tam, kad tėvai galėtų išjungti ar įjungti tam tikras planšetinio kompiuterio funkcijas, aplikacijas ir galimybes, todėl galėsite būti visiškai ramūs.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas