Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

65 metų moteris pasidalino 5 priežastimis, kodėl vyrams geriau susitikinėti su vyresnėmis

KarenLee Poter yra išdidi 65 metų moteris, kuriai patinka susitikinėti su jaunesniais vyrais. Be to, ji teigia, kad vyresnės moterys turi daug privalumų, įskaitant jų patirtį miegamajame.
Santykiai
Santykiai / Shutterstock nuotr.

KarenLee Poter buvo ištekėjusi 24 metus, bet po tragiškos vyro mirties būdama 40-ies staiga tapo vieniša. Nors yra sakiusi, kad niekada nesusituoks dar kartą, dabar jau 65 metų moteris vis dėlto grįžo į pažinčių pasaulį ir pastebėjo, kad jai patinka gerokai jaunesni už ją vyrai, rašoma dailystar.co.uk.

Moteris yra ir tinklalaidės „Sex Talk With My Mom“ bendraautorė, kur dalijasi įvairiu turiniu apie seksą ir santykius. KarenLee ne tik mieliau susitikinėja su jaunesniais vyrais, bet ir mano, kad vyresnės moterys yra geresnės partnerės. „TikTok“ KarenLee išvardijo penkias priežastis, dėl kurių vyrai turėtų ieškoti tokios kaip ji.

  • „Jokių žaidimų,
  • pasitikėjimas savimi,
  • patirtis lovoje ir gyvenime,
  • nuotykiai,
  • finansinė nepriklausomybė“, – teigė ji.

Komentatoriai pritarė tokiai nuomonei ir dalinosi savo patirtimi, pavyzdžiui, „Man 52-eji, jai 67-eri, miegamojo žaidimai yra nuostabūs.“

Kitame vaizdo įraše prie KarenLee prisijungė jos draugė Nancy Atkinson ir išsamiau papasakojo apie tai, ką jaunesni vyrai gali gauti susitikinėdami su vyresnėmis moterimis. Ji sakė: „Mes didžiuojamės, kad mums daugiau nei 60 metų, ir žinote, ką atradome? Ką sužinojome apie jaunesnius vaikinus? Kad jiems patinka vyresnės moterys.“

Moterys atskleidė ir tai, kad joms netrūksta pasitikėjimo savimi, taip pat jos savo partnerius gali išmokyti naujų dalykų.

„Kadangi mes daug patyrėme, turime žinių“, – sakė Nancy ir pridūrė, kad abi „kalba iš patirties“. To užteko, kad KarenLee sekėjai ėmė komentarų skiltyje maldauti moterų suteikti jiems šansą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas