Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
09 05

Klauskite teisininko: ar gali kaimynai iškeldinti žmogų iš jam priklausančio būsto?

Santykiai su kaimynais dažnai priklauso ne tik nuo mūsų pačių, pasitaiko įvairių situacijų. Tačiau kuomet susiduriama su kaimynais, kurie jūsų požiūriu elgiasi piktybiškai ir situacija savarankiškai neišsisprendžia, gali kilti klausimų, ar konfliktą įmanoma išspręsti, o gal galima imtis veiksmų ir gintis teisiniu būdu? Į skaitytojo klausimą atsako Lietuvos advokatūros Civilinės ir civilinio proceso teisės komiteto narys, advokatas Dainius Čičelis.
Advokatas Dainius Čičelis ir asociatyvi nuotr.
Advokatas Dainius Čičelis ir asociatyvi nuotr. / Lietuvos advokatūros ir Shutterstock. nuotr.

Skaitytoja klausia: Turiu rimtą problemą ir negaliu nieko padaryti. Mano bute gyvena dukra ir nesutaria su kaimynais. Ar kaimynai gali iškeldinti dukrą iš mano buto? Ji jame yra registruota. Bando rašyti skundus ant jos, neva triukšmauja. Ji negeria, nerūko. Bet vis užkliūva. Dukrai yra depresija, gyvena viena. Ką daryt tokiu atveju man? Ačiū už atsakymus.

Turite klausimų teisininkams? Kyla keblumų santuokos, šeimos teisės, finansų, nekilnojamojo turto, karjeros ar kitose aktualiose srityse? Rašykite el. paštu klauskiteteisininko@15min.lt ir užduokite klausimą, aiškiai išdėstant problemą. Į atrinktus klausimus 15min.lt Gyvenimo rubrikoje atsakys teisininkai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas