Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Maximoje“ startavo „Mokyklinė mugė“: nelaukite paskutinės minutės ir prekes mokyklai perpus pigiau įsigykite jau dabar

Lietuviškame prekybos tinkle „Maxima“ startavo kasmetinė „Mokyklinė mugė“. „Maximos“ atstovų teigimu, tėvams paruošti atžalas mokyklai bus finansiškai lengviau – šiemet būtiniausių kanceliarinių prekių krepšelį prekybos tinkle galima susirinkti pigiau. Nuo pat pirmųjų „Mokyklinės mugės“ dienų, nelaukiant rudens pradžios, pasinaudojus didelėmis nuolaidomis, bazinį krepšelį, kuriame ir kuprinė, sąsiuviniai, penalas ir kt. aktualios priemonės galima įsigyti už 20,92 eurus.
„Mokyklinė mugė“ „Maximoje“
„Mokyklinė mugė“ „Maximoje“ / Atstovų nuotr.

3 mln. sąsiuvinių, daugiau nei 700 tūkst. tušinukų ar beveik pusę milijono piešimo priemonių – tokį kiekį kasmet bestseleriais tampančių prekių vidutiniškai parduoda lietuviškas prekybos tinklas.

„Maximos“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento direktorė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė dalinasi, kad mokyklinės prekės aktualios trečdaliui pirkėjų.

Bazinis prekių krepšelis pasinaudojus nuolaida kainuos 20,92 eurus

Pasak jos, kasmet prekybos tinklo pasiruošimas naujiems mokslo metams vyksta labai rimtai ir iš anksto.

„Suprantame, kaip svarbu užtikrinti platų mokyklinių prekių pasirinkimą įvairias pajamas gaunantiems mūsų pirkėjams, tad derėjomės su tiekėjais ir gamintojais dėl mažesnių prekių pirkimo kainų, užtvirtinome asortimente daugiau pigesnių alternatyvų ir privačių prekių ženklų kanceliarinių priemonių žemesnėmis kainomis. Taip pavyko įtvirtinti, kad galėdami rinktis iš plataus ir įvairių kainų lygių asortimento, būtiniausių mokyklinių prekių krepšelį pirkėjai šiemet galėtų susirinkti pigiau nei pernai.

Šiemet visose tinklo parduotuvėse pasinaudojus 50 proc. nuolaida perkant dvi ar daugiau kanceliarinių prekių, „Mokyklinės mugės“ metu šį krepšelį, kurį sudaro kuprinė, skirtingi sąsiuviniai ir aplankai, dailės priemonės bei kitos reikalingiausios kanceliarinės priemonės, bus galima įsigyti už 20,92 eurus – beveik 10 eurų pigiau nei pernai.

„Mokyklinės mugės“ asortimente pirkėjai taip pat ras ir daugiau skirtingų kainų lygio kanceliarinių priemonių kiekvieno poreikiams užtikrinti, tarp kurių – ir puikiai pažįstami pasaulinio lygio prekių ženklai“, – sako I.Trakimaitė-Šeškuvienė.

Atstovų nuotr./„Mokyklinė mugė“ „Maximoje“
Atstovų nuotr./„Mokyklinė mugė“ „Maximoje“

Nuo pirmųjų dienų išloš visi

„Maximos“ atstovė primena, kad pasiruošimas mokyklai neturi būti neigiama patirtis nei mažiesiems, nei jų tėvams. Pasak jos, tinkamai tam pasirengus tai gali tapti net ir džiugia, visą šeimą įtraukiančia veikla, o ruošiantis artėjantiems naujiems mokslo metams iš anksto galima ne tik išvengti papildomo streso, bet ir reikšmingai sutaupyti.

„Jau nuo pat pirmųjų „Mokyklinės mugės“ dienų išloš visi – ir mėgstantys pasirūpinti pirkiniais iš anksto, ir laukiantys paskutinės minutės. Šiemet galime drąsiai užtikrinti, kad atidėlioti pasiruošimo naujiems mokslo metams neprireiks, nes vykstančios mokyklinių prekių mugės metu ypatingi kainų pasiūlymai galioja nuo pat pirmos dienos. Tad paskyrę kelias dienas pasiruošimui ir apsipirkimui, galėsite ramiai mėgautis likusia vasara ir laukti mokslų metų pradžios“, – pataria I.Trakimaitė-Šeškuvienė.

Atstovų nuotr./„Mokyklinė mugė“ „Maximoje“
Atstovų nuotr./„Mokyklinė mugė“ „Maximoje“

Ir mokyklai, ir laisvalaikiui

Lietuviško prekybos tinklo „Maxima“ atstovė dalinasi, kad šiemet galvojant apie „Mokyklinės mugės“ asortimentą buvo skiriamas dėmesys įvairovei, tvarumui. Anot I.Trakimaitės-Šeškuvienės, pirkėjai mugės metu galės rinktis tvarias priemones kasdieniam naudojimui, pavyzdžiui, kvepiančius sąsiuvinius, pagamintus iš kavos tirščių ar vaisių pluošto.

„Kiekvienais metais ruošdamiesi „Mokyklinės mugės“ asortimentui sekame pastarąsias rinkos tendencijas, madas norėdami dar geriau suprasti, kas šiuolaikiniam mokiniui yra aktualu. Tad atvykę apsipirkti būtiniausių priemonių pirkėjai „Mokyklinės mugės“ metu gali rasti ir daugybę kitų naudingų priemonių, praverčiančių tiek mokyklai, tiek laisvalaikiui. Pasirūpinti galima ir įvairiais elektronikos prietaisais, pavyzdžiui, belaidėmis ausinėmis, kompiuterio pelėmis, klaviatūromis ar išmaniais vaikiškais laikrodžiais. Na, o mėgstantys ryškias spalvas galės įsigyti net ir išskirtinius šviečiančius LED neoninius ženklus“, – vardija išskirtinį asortimentą I.Trakimaitė-Šeškuvienė.

Populiarėjanti „drabužių kapsulė“

Be to, ji priduria, kad vis dažniau pirkėjų akys krypsta ir į vaikiškų drabužių bei aksesuarų asortimentą. „Pernai pastebėję, kad artėjant rudeniui dideliu iššūkiu tėvams tampa ir atžalų apranga, „Mokyklinės mugės“ metu pristatėme naujovę – „drabužių kapsules“. Matydami ir toliau didelę paklausą šioms prekėms, šiemet taip pat suteikiame pirkėjams galimybę už prieinamą kainą kiekvienam pasirūpinti svarbiausiomis mokyklinės uniformos dalimis ar visu sportinės aprangos komplektu“, – sako ji.

Šiemet su „Ačiū“ kortele tokių pagrindinių uniformos elementų kaip marškinėliai, kelnės ar sijonas, megztukas ir bateliai, komplekto kaina svyruoja nuo 30 iki 40 Eur, o sportinės aprangos: laisvalaikio batelių, sportinio megztinio ir kelnių komplektas siekia apie 30 Eur.

Atstovų nuotr./„Mokyklinė mugė“ „Maximoje“
Atstovų nuotr./„Mokyklinė mugė“ „Maximoje“

„Maximos“ duomenimis, pirkėjams aktualiausios aprangos prekės yra mergaičių rūbai – tai ir kojinės ar pėdkelnės, bateliai, baziniai rūbeliai prie uniformos ar čežutės.

I.Trakimaitė-Šeškuvienė pastebi, kad pastarosios dažnai pirmosiomis rudens dienomis tampa išties deficitine preke. „Praėjusiais metais pirkėjai įsigijo daugiau nei 8,5 tūkst. porų čežučių. Gera žinia, kad šiemet jų kiekiais pasirūpinome dvigubai, tad pirkėjai jomis galės pasirūpinti be vargo“, – tikina I.Trakimaitė-Šeškuvienė.

„Mokyklinė mugė“ prekybos tinkle „Maxima“ vyksta nuo liepos 25 d. iki rugsėjo 4 d.

Atstovų nuotr./„Mokyklinė mugė“ „Maximoje“
Atstovų nuotr./„Mokyklinė mugė“ „Maximoje“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus