Prenumerata nuo 0,50 Eur/mėn! Paskutinės akcijos savaitės.
Išbandyti
07 06

Nėštumas – ne priežastis atsisakyti sekso: 9 pozos kiekvienam trimestrui

Jūsų seksualinis gyvenimas neturi sustoti vien dėl to, kad laukiatės. Tiesą sakant, daugelis žmonių pastebi, kad lytinis potraukis ir malonumas šiuo laikotarpiu išauga. Vis dėlto nėštumo metu reikia rasti tokias sekso pozas, kurios būtų patogios ir teiktų malonumą.
Seksas nėštumo metu
Seksas nėštumo metu / Unsplash nuotr.

„Parents“ pristato 9 jų, skirtas kiekvienam nėštumo trimestrui.

Pasak gydytojų ginekologų, jei nėštumo eiga sklandi, mėgautis įprastais kūno malonumais tikrai verta. Nėštumo pradžioje klausimų dėl to, kokia poza mylėtis tikriausiai nekils. Kiek kitaip bus pilvukui ir jo gyventojui paaugus.

Nėštumo metu galbūt moteris nebenorės gulėti ant nugaros ar turėti partnerį ant viršaus. Kai kurios nėščiosios taip pat vengia gilaus įsiskverbimo.

Eksperimentuodami, kas jums labiausiai tinka, išbandykite šias nėščiųjų sekso pozas, kurios sumažina spaudimą nugarai ir pilvui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – kompiuteriniai žaidimai ir turnyrai, virtualios pramogos ir „OG Version“ koncertas
Reklama
Patirti pelkes miesto širdyje: Vilniaus „Akropolyje“ lankytojai kviečiami į interaktyvų labirintą
Siųsk nuotrauką – laimėk paspirtuką!
Reklama
Parduotuvėse – naujiena loterijų ir gyvūnų mylėtojams
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne