Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Alytaus „ColonWell“ projekto laimėtoja Laimutė: gyvenimas be skrandžio problemų ir trykštanti energija

Kalbamės su Alytaus projekto nugalėtoja Laimute, kurios sveikatingumo kelionė atvedė ją į puikią savijautą, energijos gausą bei gyvenimą be vaistų ir skrandžio negalavimų.
Alytaus „ColonWell“ projekto laimėtoja Laimutė
Alytaus „ColonWell“ projekto laimėtoja Laimutė / Fhlife World nuotr.

– Kur Jūs pirmą kartą išgirdote apie „ColonWell“ kūrėjų organizuojamą projektą? ̄s pirmą kartą išgirdote apie „ColonWell“ kūrėjų organizuojamą projektą?

– Atsitiktinumo dėka internete išmetė anketą, kad bus toks projektas Alytuje: dar dvejojau, užpildyti ar ne. Visgi užpildžiau, išsiunčiau ir visai pamiršau, o vėliau gavau žinutę, kad esu kviečiama atvykti į projektą. Rimo pravesta paskaita buvo be galo įdomi, davė ne tik daug gerų minčių, bet ir noro, užsidegimo pradėti vartoti preparatą. Tai buvo mano startas.

– Kokiu tikslu dalyvauti projekte ryžotės Jūs?

Aš jame ryžausi dalyvauti vien dėl skrandžio bėdų. Didžiausia problema – rūgštingumas. Galvoju – reikia bandyti, o mane dar labai padrąsino mano draugė. Kartu nuvykome į paskaitą, – ji buvo mano palaikytoja.

– Papasakokite, kaip atrodė jūsų gyvenimas projekto pradžioje?

Grįžau namo. Atsikėliau ryte ir galvoju – reikia pradėti. Atsargiai pabandžiau vieną šaukštelį mišinio ant tuščio skrandžio. Pirmas dienas, rodos, buvo nei gerai, nei blogai. Nebuvo diskomforto – gerdavau ir stebėdavau save.

Prabėgo savaitė laiko. O juk uogų, daržovių sezonas, aš jas valgau ir jaučiu, kad rūgšties kilimas pamažu pradėjo mažėti. Įprastai kasdien vartodavau vaistus, mažinančius rūgštį, o dabar žiūriu, kad tų vaistų net nebereikia!

– Kaip preparatą sekėsi vartoti toliau? Kurie rezultatai Jus džiugino labiausiai?

– Pirmas dvi savaites gėriau tik rytais, o vėliau pradėjau naudoti ir ryte, ir vakare, einant miegoti. „ColonWell“ tapo mano vakarienė. Kai pradėjau gerti po du kartus į dieną, tada viskas pasivertė aukštyn kojom: su kiekviena diena aš jaučiausi vis geriau ir geriau.

Pradėjau eiti miegoti tuštesniu skrandžiu, išgėrus tik preparato miltelių su stikline vandens. Ryte atsikeliu ir jaučiu energijos padidėjimą, lengvumą, nebeskauda galvos. Visi mano šeimos nariai pastebėjo mano pagerėjusią savijautą. Tikrai kažkas su mūsų močiute atsitiko, – juokėsi anūkė.

Po trijų savaičių pradėjau nebegerti kavos. Ją visada gerdavau, nes neturėjau žvalumo, o dabar man užtenka „ColonWell“. Prasidėjo rytiniai pasivaikščiojimai su šuniuku didinant žingsnių skaičių: žiūriu, kad mano savijauta dar pagerėjo!

– O kokį iššūkį išsitraukėte?

– Išsitraukiau protarpinį badavimą, kuris padarė didžiulę įtaką. Būtent po iššūkio ir pradėjo kristi svoris – numečiau 3,5 kilogramo. Kai išsitraukiau šį iššūkį, pagalvojau, kad man bus sunku – tačiau tikrai nebuvo. Aš labai įsijaučiau – programos laikiausi nuo pat pirmos dienos. Jau kitą rytą susidėliojau planą taip, kad galėčiau visą savo dieną organizuotis pagal protarpinį badavimą. Išmokau valgį lėkštėje pradėti nuo daržovių, mažesnėmis porcijomis.

Kai grįždavau iš darbo, seniau užkandžiaudavau. Dabar neužkandžiauju – valgau sočius pietus su sriuba ir vakarienę su „ColonWell“.

Man buvo nesunku todėl, kad iš šono turėjau puikią palaikymo komandą: labai palaikė vyras, marti, draugė. Ir pati užsispyriau: juk pagerėjo visa mano savijauta, atsirado jėgų ir noro veikti.

Fhlife World nuotr./Alytaus „ColonWell“ projekto laimėtoja Laimutė
Fhlife World nuotr./Alytaus „ColonWell“ projekto laimėtoja Laimutė

– Tad gyvenimas sužydėjo naujomis spalvomis?

– Esu tokia laiminga, kad net pamiršau vaistus! Seniau kasdien jausdavau skrandžio maudimą, rūgšties kilimą, o dabar jau baigiu pamiršti, kad kažkada taip jaučiausi... Nebėra diskomforto. Galiu valgyti daržoves, vaisius, uogas ir daug kitų maisto produktų, nesijaudindama dėl rūgšties kilimo.

Tačiau vis tiek sąmoningai galvoju, ką dedu į burną. Atrodo, kad savaime ėmiau rūpintis mityba: organizmas apsivalė, lyg galvoje prašviesėjo... Pradėjau atidžiai skaityti etiketės, ko anksčiau tikrai nedarydavau.

Iš aplinkinių buvo ir klausimų, kas čia su manimi atsitikę. Daug žmonių džiaugėsi, kiti ir pasišaipė, tačiau nekreipiau dėmesio, nes man tai padėjo. Pati jaučiu, kiek turiu energijos. Geriausiai mano savijautą atspindi žodžiai: Sveikame kūne – sveika siela.

– Ar turite planą, ką darysite, kad šie pasiekimai nebūtų vienkartiniai?

– Kuo toliau, tuo labiau siekiu sveikatingumo. Iki dabar nenustojau ir nenustosiu laikytis savo išsitraukto iššūkio – protarpinio badavimo – nes tai man leidžia taip gerai jaustis! Mano organizmui tai labai tiko, todėl toliau remsiuosi šiais įpročiais.

O juk dar norisi ir svorio šiek tiek numesti – kokius tris kilogramus, tad su „ColonWell“ tikrai dar eisiu toli.

– O ar tikėjotės laimėti projektą?

– Visiškai ne! Kai sužinojau, jog esame šeši finalistai, tikrai nesitikėjau, kad galiu laimėti – visi dalyviai buvo stiprūs, energingi, siekė to paties tikslo. Tik vyras labai palaikė, sakė: O ką aš tau sakiau? Na, ir gavosi taip, kad man nusišypsojo laimė. Labai džiaugiuosi laimėtu 500 eurų kuponu, apsilankymu SPA erdvėje.

– Ką pasakytumėte žmonėms, dar tik pradedantiems sveikatingumo kelionę?

– Po truputį į savo rutiną įsivesti „ColonWell“ vartojimą ir protarpinį badavimą rekomenduoju visoms moterims – galiu drąsiai teigti, kad jums patiks tai, ką pajusite.

Pirmiausia, patariu pabandyti mišinio po truputėlį, po mažą šaukštelį. Po to – dukart per dieną, o dar vėliau – pradėti ir protarpinį badavimą. Manau, kad rezultatų pasiekti pasiseks absoliučiai visoms.

Reikia kantrybės – rezultato nebūna nei po dienos, nei po savaitės. Visur ir visada pokyčius lemia laikas ir kantrybė, ryžtas ir noras. Jeigu nebus užsispyrimo, nebus ir rezultatų.

„ColonWell" – lietuviškas produktas, pagamintas tik iš natūralių medžiagų, kuris jau beveik dešimtmetį kuria sėkmės istorijas! Tai laiko ir vartotojų patikrintas produktas, kuris efektyviai sprendžia žarnyno problemas ir padeda žmonėms, norintiems numesti svorio. Sužavėjo Laimutės pasiekti rezultatai? Susipažinkite ir su kitomis įkvepiančiomis „ColonWell“ vartotojų istorijomis www.colonwell.lt ar „ColonWell“ socialinėse paskyrose bei pradėkite savo ilgalaikių pokyčių kelią sveikesnio gyvenimo būdo link.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas