„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Greitai ir gardžiai: šviežių kopūstų sriuba

Po vis nesibaigiančios žiemos malonumų – gardžios šviežių kopūstų sriubos? Prašom! Maisto entuziastė Aurelija Gurskienė šįkart kaip tik tokią ir verda, o kartu dalijasi su jumis ir keliomis savo gudrybėmis, padėsiančiomis išgauti puikų rūgštelės, saldumo ir sūrumo derinį.

Moteris sako, kad būtent ši sriuba namuose yra viena mėgstamiausių. O kokiais netikėtais ingredientais savo kopūstienes turtinate jūs?

Jums reikės:

  • Kopūsto;
  • Svogūnų;
  • Morkų;
  • Pomidorų (blanširuotų);
  • Bulvių;
  • Obuolių sulčių;
  • Sultinio;
  • Lauro lapų;
  • Druskos;
  • Pipirų.

Skanaus!

Kaip paruošti sriubą, žiūrėkite vaizdo įraše:

VIDEO: Nepasigailėsite: gardi šviežių kopūstų sriuba

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“