Jėgoms atgauti ir organizmui sustiprinti – vištienos sultinys

„Jis ne tik sočiai pamaitina, bet ir atstato, sustiptina, o taip pat geba ir sužeistą sielą pagydyti“, –rašo ponia Jadvyga apie savo atsiųstą sriubos receptą.
Sriuba su vištiena
Sriuba su vištiena / Vida Press nuotr.

Akivaizdu, kad priežasties ilgiau laukti nėra, tad lai bus ši sriuba gardi savaitgalio nata.

„Dar mano močiutė ruošdavo šią gydančią sriubą, vėliau aš gaminau, o dabar ir jūs pamėginkite“, – pažinčiai su vištienos sriuba kviečia skaitytoja.

Ingredientai:

Ketvirtis vištos/viščiuko,

žiupsnelis šviežių kvapų,

žiupsnelis petražolių,

„Maggi“ vištienos sultinio,

2 bulvių,

1 morkos,

1 lauro lapelio,

2 salierų stiebų,

1 svogūno,

1 saujos mėgiamos rūšies makaronų,

1 šaukšt. sviesto.

Gamyba:

Vištieną užkaiskite puode su pipirais, druska ir lauro lapeliu.

Kiek pavirę siųskite ten pat galvutę svogūno, sutarkuotą ar supjaustytą morką (kaip labiau mėgstate), bulves, salierų stiebelius supjaustytus.

Leiskite pavirti, nepamirškite saujos makaronų, o tuomet pagardinkite sultinio kubeliu.

Svogūno galvą išmeskite, suberkite žalumynus ir išjunkite viryklę.

Vištieną ištraukę iš puodo susmulkinkite ir vėl grąžinkite puodan.

Pagardinkite sviesteliu ir skanaukite!

Suskubkite ir Jūs sudalyvauti „Maggi“ konkurse su savo mėgstamu receptu.

Lauksime garuojančių ir kvepiančių jūsų patiekalų receptų nuotraukų el. paštu konkursai@15min.lt, o projekto partneris „Maggi“ išrinks tris laimėtojus ir apdovanos juos maloniais prizais – „Maggi“ produktų rinkiniais.

Jūsų laiškų laukiame iki spalio 25 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais