Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ką „Victoria‘s Secret“ modelis valgo pusryčiams, pietums ir vakarienei?

Jei kada nors žiūrėjote „Victoria‘s Secret“ pasirodymą, tikriausiai jums kilo klausimas, kaip toms merginoms ant podiumo pavyksta išlaikyti nuostabią figūrą: išraiškingą liemenį, stangrias kojas, grakščias rankas.
Jessica Hart
Jessica Hart / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Na, yla išlindo iš maišo, kadangi buvęs modelis atskleidė tai, ką valgo įprastą dieną, uk.businessinsider.com rašo Sarah Young.

Kritikuodama stereotipus, Jessica Hart pripažįsta, kad „nevaržo savęs“, ypač kai kalbama apie maistą, kuris jai patinka; ji visada stengiasi duoti savo kūnui tai, ko jis nori, net jei tai yra pica.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Jessica Hart
AFP/„Scanpix“ nuotr./Jessica Hart

Žinoma, pusiausvyrą ji bando palaikyti sveikesniu maistu, mergina taip pat tvirtai tiki badavimu su pertraukomis. „Dabar tiesiog stengiuosi klausytis savo kūno ir duoti jam to, ko jis nori, ir nejausti dėl to gėdos arba kaltės, – mergina sakė „Mind Body Green“.

– Mano kūnas (kaip ir aš) jaučiasi geriau, kai badauju su pertraukomis. Visi visada sako, kad negerai, kai nevalgai pusryčių, arba kad derėtų valgyti prieš treniruotę, o ir šiandienos sesijoje man sakė, kad tai blogiausia, ką galiu padaryti. Tad tai, kaip natūraliai bei intuityviai valgau, mano kūnui yra sveikiau.“

Ji nėra pusryčių žmogus ir pripažįsta, kad jos diena prasideda nuo arbatos ar kavos puodelio ir, kadangi nuolat keliauja, Jessica Hart dažnai valgo maitinimo įstaigose.

Kalbėdama su „Pop Sugar“, „buvęs angelas“ taip pat pripažįsta, kad restoranuose jai patinka užsisakinėti daugiau kaip vieną patiekalą, kad turėtų iš ko rinktis. Taip ji niekada nesijaučia lyg atsisakytų kažko, ko iš tikrųjų nori.

„Scanpix“/AP nuotr./Jessica Hart
„Scanpix“/AP nuotr./Jessica Hart

„Man patinka užsisakyti keletą patiekalų, įskaitant salotas bei kitokius patiekalus, kuriuos galėčiau knibinėti. Kai turi iš ko rinktis, jautiesi lyg suvalgęs daugiau. Nesvarbu, tai sveika ar nesveika, valgau visko po truputį.“

Tačiau, norėdama palaikyti pusiausvyrą, mergina sako, kad treniruojasi kaip įmanoma daugiau bei reguliariai lanko pilateso, grupinius dviračių bei jogos užsiėmimus.

Be to, ji geria žaliąsias sultis ir kasdien vartoja probiotikus, glutationą (stiprų antioksidantą) ir vitaminą C. „Visa tai taip pat padeda drėkinti organizmą bei išspręsti pigmentacijos problemas. Tikiu, kad sveika ir graži oda prasideda nuo žarnyno, ir skirtumas, vartojant šiuos papildus, tikrai matosi.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas