Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaip suvaldyti varginančius menopauzės simptomus?

Menopauzė yra natūralus organizmo reiškinys, tačiau dėl savo simptomų jis gali tapti itin nemalonus. Estrogeno receptoriai yra beveik visuose moterų audiniuose ir kai estrogenas pradeda svyruoti, jis veikia beveik visus mūsų organus – nuo didžiausio išorinio organo (odos) iki visų vidinių organų, kurie yra susiję su reprodukcija, pavyzdžiui, krūties ir gimdos, bei tuos, kurie nėra susiję, bet taip pat yra paveikti, nes juose yra estrogeno receptorių. Tai apima kaulus, šlapimo pūslę, smegenis.
Kaip suvaldyti varginančius menopauzės simptomus?
Kaip suvaldyti varginančius menopauzės simptomus? / „AdobeStock“ nuotr.

Menopauzės metu moterys dažnai patiria šiuos varginančius ir kasdienį gyvenimą apsunkinančius simptomus – karščio pylimus, nuotaikų kaitą, prastą miegą. Moterims, ieškančioms alternatyvaus ne hormoninio šių būsenų gydymo sprendimo, sukurta speciali produktų linija – maisto papildas „Femarelle“.

Kaip vieną iš priemonių menopauzės simptomams mažininti maisto papildų „Femarelle“ liniją patvirtino Europos ginekologų draugijos pirmininkas prof. Andrea Genazzani. Šie papildai menopauzės laikotarpiu gali pagerinti moters savijautą, nepažeidžiant jautrių krūties ir gimdos audinių.

„AdobeStock“ nuotr./Kaip suvaldyti varginančius menopauzės simptomus?
„AdobeStock“ nuotr./Kaip suvaldyti varginančius menopauzės simptomus?

Sudedamosios maisto papildo „Femarelle“ dalys: gauruotųjų sojų (Glycine Max) sėklų milteliai DT56a, sėjamųjų linų (Linum usitatissimum) sėmenys, želatina (kapsulės apvalkalas), piridoksino hidrochloridas (vitaminas B6).

Sudėtyje esantis vitaminas B6 padeda palaikyti normalią energijos apykaitą, normalią psichologinę funkciją, normalią nervų sistemos veiklą, taip pat padeda mažinti pavargimo jausmą, padeda reguliuoti hormonų aktyvumą. Linų sėmenyse esantys fitoestrogenai (augalinės kilmės hormonai) padeda palaikyti moterims normalią savijautą menopauzės metu.

„Femarelle“ maisto papildus galite įsigyti internetu eurovaistine.lt

Maisto papildas nėra maisto pakaitalas. Svarbu įvairi ir subalansuota mityba bei sveikas gyvenimo būdas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas