Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Klasikinis vaišių stalo herojus – jautienos kepenėlių paštetas

Paštetas yra vienas geriausiai pažįstamų visų laikų užkandžių daugelyje kultūrų. Vienas įdomiausiai derinamų patiekalų, puikiai tinkantis ir prie duonos, ir prie sūrio ar kaip užtepas prie daržovių. Ir tikrai negalime skųstis paštetų receptų stygiumi.

Todėl šįkart išbandykite maisto entuziastės Aurelijos variaciją – purųjį jautienos kepenėlių paštetą su citrusiniais poskoniais.

Ingredientai:

  • 400–500 g jautienos kepenų;
  • ~120 ml alyvuogių aliejaus;
  • 200 g sviesto;
  • 2 svogūnai;
  • 1 vidutinio dydžio morka;
  • 1 obuolys;
  • didelis raudonasis greipfutas;
  • 1/2 žaliosios citrinos;
  • druska;
  • pipirai.

Kaip paruošti paštetą, žiūrėkite vaizdo įraše. Skanaus!

VIDEO: Klasikinis vaišių stalo herojus – kepenėlių paštetas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“
Reklama
„Energus“ dviratininkų komandos įkūrėjas P.Šidlauskas: kiekvienas žmogus tiek sporte, tiek versle gali daugiau
Reklama
Visuomenės sveikatos krizė dėl vitamino D trūkumo: didėjanti problema tarp vaikų, suaugusiųjų ir senjorų