„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
2023 05 17

Ką daryti, jei sveikas maistas yra neskanus: paprastas dietologės atsakymas

Dažnas pasakytų – galėčiau kasdien valgyti salotas, brokoliu ir smidrus, tačiau ištikus bent menkai stresinei situacijai, galvojame apie mėsainius, cepelinus ar blynus. Puikiai suprantame, kad maistas – ne tik gyvybiškai svarbus medžiagų šaltinis, bet ir nusiraminimo būdas. Vis tik, kodėl daugiausia laimės hormonų suteikia nesveikas maistas? Kodėl liūdesio ir nerimo kirminui netinka daržovė?
Rasa Audickienė komentuoja mitybos klausimas
Rasa Audickienė komentuoja mitybos klausimas / 15min.lt/123rf.com koliažas

Manodaktaras.lt platformoje konsultuojanti dietologė Rasa Audickienė šypsodamasi sako, kad sutinka kalbėtis meilės maistui tema tik tada, jei nustojame jį vadinti sveiku ar nesveiku. Maistas, anot pašnekovės, yra maistingas arba ne, tokiu esminiu kriterijumi ir turėtume vadovautis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“