Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lazerinė regėjimo korekcija: naudinga, saugu, efektyvu!

Viena žinomiausių oftalmologijos klinikų Europoje – NOVOYE ZRENIYE – savo pacientams siūlo naujausią patobulintą lazerinės regėjimo korekcijos metodą IQ-LASIK Oxygen.

– Esame viena pirmaujančių akių mikrochirurgijos klinikų Baltarusijoje ir Lietuvoje. Mūsų patyrę oftalmologai pacientams siūlo inovatyvius ir progresyvius lazerinės chirurgijos metodus, –  sako akių klinikų tinklo NOVOYE ZRENIYE vadovas Olegas Kovriginas. – Mes pirmieji Baltijos šalyse savo pacientams pasiūlėme personalizuotą lazerinės regėjimo korekcijos metodą IQ-LASIK. Dabar žengėme dar vieną žingsnį į priekį – tai patobulintas metodas IQ-LASIK Oxygen.  Šis metodas – tai naujas naudingumo, saugumo ir efektyvumo lygmuo. Atliekant lazerinę regėjimo korekciją metodu IQ-LASIK Oxygen, naudojama papildoma fotocheminė akių apsauga, todėl operacija tampa dar kokybiškesnė, o geras regėjimas sugrįžta greičiau. Po lazerinės regėjimo korekcijos, atliktos šiuo metodu, mes garantuojame puikų rezultatą. Šimtaprocentė rezultato ir pateisintų lūkesčių garantija  – tai mūsų darbo stilius. Visi pacientai iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Norvegijos ir kitų Europos šalių, atvykę atlikti lazerinę regėjimo korekciją į mūsų kliniką Vilniuje, visada gauna būtent tokį rezultatą, kokio tikisi. Savo interneto svetainėje publikuojame pacientų atsiliepimus apie operaciją.  Kad svetainės lankytojams, kurie gali tapti mūsų klinikos pacientais, nekiltų abejonių dėl atsiliepimų autentiškumo, visus juos skelbiame su autorių – realių pacientų nuotraukomis.    

„Novoye zreniye“ nuotr./Akių klinika „Novoye zreniye“
„Novoye zreniye“ nuotr./Akių klinika „Novoye zreniye“

Kiekvienas mūsų oftalmologas chirurgas yra atlikęs dešimtis tūkstančių akių operacijų. Klinikoje NOVOYE ZRENIYE lazerinei regėjimo korekcijai naudojamas naujausios kartos eksimerinis lazeris – ALLEGRETTO Wave Eye-Q (Alcon, JAV). Jis užtikrina puikų standartinės regėjimo bei sudėtingo ir netaisyklingo astigmatizmo korekcijos rezultatą. Mūsų darbo kokybės garantija yra optimalios medicinos pagalbos suteikimas visiems pacientams.

Išsamesnė informacija apie lazerinę regėjimo korekciją ir akių kliniką NOVOYE ZRENIYE Vilniuje – internete www.eyes.lt ir www.eyestravel.eu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas