2017 08 06

Lietuviškas prieskonis kirminus varo ne tik iš žarnyno, bet ir iš raumenų

Kodėl savo virtuvėse ir viralinėse pamiršome kai kuriuos savo prieskonius, mūsų vartotus jau nuo amžių amžinųjų? Vežamės geltonus, raudonus ir dar visokius mandrus iš užjūrių marių, kai čia pat iš panosės galima ne prastesnių pasirinkti.
Paprastoji bitkrėslė
Paprastoji bitkrėslė / Lino Bružo nuotr.

Pamirštos žolelės – ir valgių pagardinimui, ir ligų gydymui

Štai kraujažolės pamatiniai lapai tinka kraut ant sumuštinių, dedami į salotas, jais skaninamos sriubos, troškiniai. Šaunus kartumynas, pagerinantis apetitą, virškinimą! O ilgiau vartojant dar ir kitas bėdas sutvarkys – neleis atsirasti miomoms, palieknins, mažins uždegimus, dantenoms irgi į naudą. Žiupsnis ten, žiupsnis šen, ir riktings (tvirtas – red.) būsi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis