Mitybos specialistas pataria, kaip valgyti kiaušinius yra sveikiausia

Šiandien jau niekas neabejoja, kad kiaušinis turi užimti deramą vietą mitybos racione. Vieni žmonės mėgsta virtus kiaušinius, kiti iš jų gamina kiaušinienę, tačiau, žinoma, vienų kiaušinių praktiškai nevalgome, o deriname juos su kitais produktais. Pasak mitybos specialisto Tomo Kraveco, būtent čia ir prasideda pavojai, kad mūsų organizmui naudingas produktas bus sugadintas.
Kiaušiniai
Kiaušiniai / 123RF.com nuotr.

Ko nedėti į kiaušinienę

Nors dažnai galima išgirsti, kad kepti kiaušiniai yra geriau virškinami negu virti, pašnekovas primygtinai ragina šio kiaušinių gaminimo būdo visiškai atsisakyti arba kepti juos kuo natūraliau, be priedų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis