Metinė prenumerata tik 6,99 Eur. Juodai geras pasiūlymas
Išbandyti
2014 05 02

Mitybos specialistė Vaida Kurpienė pataria, kurie makaronai sveikiausi

Sutikite, kad dažnas mūsų greitiems pietums ar vakarienei skubame rinktis makaronus, kurie pagardinti įvairiausiaisiais prieskoniais, padažais, daržovėmis ir kitais priedais, tampa kone karališku patiekalu.
Vaida Kurpienė
Vaida Kurpienė / Karinos Krisikaitytės nuotr.

Žinia, makaronų rūšių galybė, tačiau išsirinkti tokius, kurie būtų ne tik sotūs, bet ir sveiki mūsų organizmui, gana sudėtinga. Ypač, kai atsiduriame spalvingų pakuočių kupinoje parduotuvėje. Taigi apie šio maisto produkto ypatybes pasakoja sveikos mitybos specialistė Vaida Kurpienė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kai norai pildosi: laimėk kelionę į Maldyvus keturiems su „Lidl Plus“
Reklama
Kalėdinis „Teleloto“ stebuklas – saulėtas dangus bene kiaurus metus
Reklama
85 proc. gėdijasi nešioti klausos aparatus: sprendimai, kaip įveikti šią stigmą
Reklama
Trys „Spiečiai“ – trys regioninių verslų sėkmės istorijos: verslo plėtrą paskatino bendradarbystės centro programos