Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Naujoje klinikoje Vilniuje – moderniausios odontologinės paslaugos

Vilniuje duris atveria žinomų odontologų Ingos ir Ryčio Jovarauskų odontologijos klinika. Kaip teigia patys jos įkūrėjai, tai klinika, kurioje bus teikiamos visos moderniausios odontologijos paslaugos.
Naujoje klinikoje Vilniuje – mikroskopinės odontologijos ir dantų implantavimo procedūros
Naujoje klinikoje Vilniuje – mikroskopinės odontologijos ir dantų implantavimo procedūros / Mikroskopinės odontologijos nuotr.

„Klinikoje turime du visiškai įrengtus kabinetus, kuriuose gali dirbti visų sričių odontologijos specialistai. Teikiamų paslaugų spektras platus: nuo profesionalios burnos higienos iki šiuolaikinės mikroskopinės odontologijos ir sudėtingų dantų implantavimo procedūrų. Kaip pagrindinį klinikos privalumą išskirčiau savo ir kolegų darbą su mikroskopu ir vaizdo didinimo optika. Tai padeda procedūras atlikti mikroskopiniu tikslumu“, – sako klinikos įkūrėja I. Jovarauskienė.

Džiaugiasi sukūrę jaukią kliniką pacientams

Mintis įkurti odontologijos kliniką Ingai ir Ryčiui kilo prieš kelerius metus. Kaip pasakoja I. Jovarauskienė, dirbdami skirtingose klinikose abu su vyru visada puoselėjo viltį turėti savo kliniką.

Mikroskopinės odontologijos nuotr./Naujoje klinikoje Vilniuje – mikroskopinės odontologijos ir dantų implantavimo procedūros
Mikroskopinės odontologijos nuotr./Naujoje klinikoje Vilniuje – mikroskopinės odontologijos ir dantų implantavimo procedūros

„Apie tai svarstėme visada. Galbūt pradžioje trūko drąsos. Vis dėlto nusprendėme, kad turime pabandyti. Žinoma, klinikos kūrimas užtruko. Tinkamas patalpas patogioje vietoje įsigijome pagal brėžinius, o pamatę tikras sienas neapsidžiaugėme, nes tie 48 kv. metrai realybėje atrodė mažiau nei popieriuje. Architektei Juditai Striukienei teko ypač sudėtingas uždavinys visus mūsų norus suderinti su mažomis patalpomis. Laimė, viskas pavyko puikiai.

„Klinikos kūrimas užtruko, tačiau šiuo metu turime 2 visiškai įrengtus odontologijos kabinetus, kompiuterinės tomografijos kabinetą, sterilizacinę, poilsio patalpas, mažą, bet jaukų pacientų laukiamajį. Buvo tikrai įdomu ir puikiai pavyko, – šypsodamasi pasakoja I. Jovarauskienė.

Gydytoja teigia, kad kliniką gal būtų atidarę ir anksčiau, bet COVID-19 pandemija ir pasiūlymas kartu su vyru vykti dirbti į Katarą pakoregavo planus.

„Pasitaikė puiki galimybė padirbėti Katare ir išbandyti jėgas kitoje šalyje, kitokioje kultūrinėje aplinkoje. Su vyru ilgai svarstėme, ar verta priimti tokį gyvenimo iššūkį, bet smalsumas nugalėjo ir su visa šeima dvejiems metams išvykome gyventi į Katarą“, – sako I. Jovarauskienė.

Gydytoja pasakoja, kad mintis įkurti kliniką gimė galvojant apie geros klinikos gydytojui ir pacientui modelį: „Su vyru esame gydytojai, dirbome ne vienoje klinikoje, ten matėme daug gerų pavyzdžių. Norėjome sukurti kliniką, kuri būtų puiki vieta dirbti specialistams ir kartu labai jauki ir patogi pacientams. Tikiuosi, kad mums pavyko. Ir kalbu ne tik apie naujausią aparatūrą, bet ir apie gydytojų tobulėjimą, aplinką, rūpinimąsi pacientais.“

Inga Jovarauskienė odontologės karjerą pradėjo 2009-aisiais metais po studijų Kauno medicinos universitete. Nuo to laiko gydytoja dirbo ne vienoje žinomoje odontologijos klinikoje, baigė kvalifikacijos tobulinimo kursus Didžiojoje Britanijoje, Ispanijoje, Belgijoje, Šveicarijoje ir kitose šalyse. Rytis Jovarauskas gydytoju odontologu dirba jau 15 metų. Vyras 2006-aisiais metais taip pat baigė Kauno medicinos universitetą ir įgijo odontologijos magistro laipsnį, o dabar yra vienas žinomiausių odontologų ortopedų Lietuvoje.

Daugiau informacijos galime rasti irklinika.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus