Naujųjų metų stalui: užkeptas upėtakis aviečių marinate

Kad ir kaip prisivalgėte per Kalėdas, nelaužykite tradicijos naujametiniam stalui pasigaminti ką nors naujo. Maisto entuziastės Aurelijos Gurskienės pasiūlymas – sodriai rožiniame aviečių marinate maudytas vaivorykštinis upėtakis, užkeptas su burnoje tirpstančia bulvių koše ir čederio sūriu.
Užkeptas upėtakis aviečių marinate
Užkeptas upėtakis aviečių marinate / Aurelijos Gurskienės nuotr.

Patiekalas šiek tiek primena apverstą ir patobulintą Šepardo pyrago versiją, todėl galite būti tikri, kad patiekalas puikiai tiks daugelio skoniui.

Išmėginkite ir pasitikite Naujuosius metus skonių ir kvapų jūroje!

Kaip paruošti šį patiekalą, žiūrėkite vaizdo įraše:

VIDEO: Naujųjų metų stalui: užkeptas upėtakis aviečių marinate

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis