Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pakeitėte gyvenimo būdą sveikesniu? Pasidalinkite savo istorija ir laimėkite puikų prizą!

Nuo rytojaus mes žadame daug ką – pradėti sportuoti, sveikai maitintis, mesti rūkyti, atsisakyti alkoholio, rasti laiko sau. Tačiau pokyčius labai smagu atidėti ateičiai, nes šiandien – dar ne ta diena. Taip daugelis dalykų tampa neįmanomais. Visgi tie, kurie tai padarė, žino, kad be pirmo žingsnio neįvyktų niekas, ir užkrečia mus savo pavyzdžiu. Gal ir jūs tai padarėte? Tuomet pasidalinkite savo istorija!
Ruduo, sveikas gyvenimo būdas, judėjimas
Ruduo, sveikas gyvenimo būdas, judėjimas / 123RF.com nuotr.

Jeigu gyvenimo būdas, kuriuo nesididžiuojate – jau praeityje, jeigu radote jėgų ir ryžto jį pakeisti ir pasiekėte įspūdingų rezultatų – mums reikia jūsų įkvėpimo! Juk kaip smagu, kai geras pavyzdys užkrečia, tad pasidalinkite juo. Na, o dviejų istorijų autorius „Microlife“ apdovanos kraujospūdžio matuokliais. Tam, kad galėtumėte tinkamai rūpintis savo sveikata, neatidėliodami to rytojui.

Mus šiam konkursui įkvėpė vieno puikaus žmogaus istorija. Lietuvos bonsai asociacijos prezidentas ir japoniškos kultūros puoselėtojas, kurio organizuotose parodose tikriausiai teko pabuvoti daugeliui, vieną dieną nusprendė pakeisti savo gyvenimo būdą ir dabar jį sunkiai beatpažintumėt. Kasdien po keliasdešimt kilometrų bekele dviračiu pralekiančiam jaunatviškos išvaizdos vyriškiui jau nebereikia vaistų nuo kraujospūdžio. Kaip jam to pavyko pasiekti, skaitykite čia, o savo istorijas mums siųskite iki spalio 6 d. el. paštu konkursai@15min.lt.

Skaitytojai gaus dozę pozityvumo bei įkvėpimo, o dviejų istorijų autoriai – po štai tokį kraujospūdžio matuoklį, kurį dovanoja „Microlife“ – už tai, kad rūpinatės savo sveikata.

Organizatorių nuotr./„Microlife“ kraujospūdžio matuoklis BP A6
Organizatorių nuotr./„Microlife“ kraujospūdžio matuoklis BP A6

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas