„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai

Pasilepinkite: pyragas su kriaušėmis ir kepintais anakardžiais

Spaudžiant šaltukui, lepinkite save šilta arbata ir gardžiais pyragais. Vienas jų – maisto entuziastės Aurelijos Gurskienės apverstas pyragas su kriaušėmis ir kepintais anakardžiais. Jei manote, kad tokį pagaminti labai sunku, klystate.
Aurelija Gurskienė
Aurelija Gurskienė / Asmeninio albumo nuotr.

Tam, kad pasigamintumėte pyragą jums prireiks:

Viršutiniam sluoksniui:

  • 50 g sviesto;
  • 100 g rudojo cukraus;
  • 2 kriaušių;
  • 100 g kepintų anakardžių;
  • Žiupsnelio druskos.

Tešlai pagaminti:

  • 4 kiaušinių;
  • 150 g cukraus;
  • 220 g miltų;
  • 200 g sviesto;
  • 1/2 šaukštelio druskos;
  • 1/2 šaukštelio kepimo miltelių;

Kepti 180 laipsnių temperatūroje, 30-35 minutes.

Skanaus!

Kaip paruošti šį pyragą, žiūrėkite vaizdo įraše:

VIDEO: Pasilepinkite: Aurelijos pyragas su kriaušėmis ir kepintais anakardžiais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Testas.14 klausimų apie Kauną – ar pavyks teisingai atsakyti bent į dešimt?
Reklama
Beveik trečdalis kauniečių planuoja įsigyti būstą: kas svarbiausia renkantis namus?
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs