Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Pirmieji Baltijos šalyse regėjimą koreguosime padedant dirbtiniam intelektui

Vienintelis Baltijos šalyse kietasis refrakcinis antrosios kartos lazeris LASERSOFT su dirbtiniu intelektu jau Vilniuje įsikūrusioje akių ligų klinikoje „Naujas regėjimas“. Naujausias ir tobulas – tai žodžiai, apibūdinantys šį lazerį! Visos eksimerinių ir femtosekundinių lazerių technologijos jau praeityje.
Akių ligų klinika „Naujas regėjimas“
Akių ligų klinika „Naujas regėjimas“ / Partnerio nuotr.

Dar visai neseniai eksimerinė lazerinė regėjimo korekcija buvo populiariausia oftalmologinė procedūra. Milijonai žmonių visame pasaulyje įvertino refrakcinės chirurgijos galimybes bei džiaugiasi galėdami puikiai matyti be akinių ir kontaktinių lęšių. Šiandien eksimerinų lazerių technologijos – jau praeitis. Taip nutiko todėl, kad šio tipo lazerių spinduliuotė sukeliama taip vadinamoje „galvoje“ (angl. Laser Had), pripildytoje specialių dujų mišinio. Šiame mišinyje taip pat yra fluoro, kuris žinomas kaip itin stiprus oksidantas ir geba chemiškai reaguoti net su inertinėmis dujomis. Žinoma, dujų mišinys su fluoru „sensta“. Oftlamologai tai visada žinojo ir todėl nekantriai laukė naujos „kristalinės“ technologijos atsiradimo, kuri pakeis „dujinę“ technologiją, iki šiol naudojamą daugelyje oftalmologijos centrų, siūlančių lazerinę regėjimo korekciją. Naujoji technologija kur kas brangesnė, tačiau tai visiškai kitas saugumo, tikslumo ir nepriekaištingų rezultatų lygmuo.

Siekiame, kad mūsų pacientams regėjimo korekcija būtų atliekama pačia geriausia ir moderniausia įranga, todėl kiekvieną supažindiname, kada pagaminti mūsų prietaisai ir kokia lazerinės regėjimo korekcijos technologija bus naudojama. Maži vadinamieji „vieno gydytojo“ centrai turėtų sekti mūsų pavyzdžiu ir atnaujinti savo medicininę įrangą, išlaikydami daugeliui pacientų prieinamas kainas.

Naujo kristalinio lazerio naudojimo pionieriumi Baltijos šalyse tapo Vilniaus akių ligų klinika „Naujas regėjimas“, savo pacientams siūlantis inovacinius ir pažangius regėjimo problemų sprendimus. Čia naudojama brangi ir patikima medicininė įranga, kuri yra nuolat atnaujinama. Nors tai tikrai brangus malonumas, tačiau ir būtinybė, nes juk kalbame apie žmonių sveikatą. 2018 m. mūsų pacientams galioja speciali pažintinė lazerinės regėjimo korekcijos kaina, t. y. išlieka ankstesnė kaina, nepaisant to, kiek investuojame į pačias naujausias technologijas ir įrangą. Vertiname mūsų pacientų pasitikėjimą ir esame pasiruošę jiems suteikti viską, ką geriausio siūlo šiuolaikinė oftalmologija.

Naujas vokiečių mokslininkų sukurtas oftalmologinis lazeris, pavadintas LASERSOFT (t. y. „minkštas“, „švelnus“), visiškai pateisina savo pavadinimą. Būtent taip ir turi būti veikiama žmogaus akies ragena – itin subtiliai, tiksliai ir švelniai. Šis prietaisas atvėrė visiškai naujas gero regėjimo susigrąžinimo perspektyvas.

Lazeris LASERSOFT, kurio bangos ilgis 210 nm, turi neabejotinų technologinių pranašumų, lygnant su eksimeriniais lazeriais, kurių bangos ilgis tėra 193 nm. Nors skirtumas atrodo nedidelis, kvantiniame pasaulyje tai reiškia labai rimtus ir svarbius pokyčius. Naujasis lazeris nereaguoja su vandens molekulėmis, vanduo jam visiškai skaidrus. Juk vanduo mus supa visur – oras operacinėje negali būti visiškai sausas, o ir pačios akies ragenos sudėtyje yra vandens. Taigi LASERSOFT spinduliuotė nesilpsta, o pataiko tiesiai į tikslą pagal nustatytus parametrus. Tai suteikė chirurgams naujas galimybes pakoreguoti nomogramas ir maksimaliai padidinti regėjimo korekcijos procedūros tikslumą.

Lazerinės regėjimo korekcijos metodikos IQ-LASIK ir šaltosios LED technologijos naudojimas leidžia pasiekti ne tik pacientų, bet ir patyrusių oftalmologų lūkesčius viršijančių rezultatų.

Atlikite lazerinę regėjimo korekciją nauju lazeriu už seną kainą.

Daugiau informacijos www.eyes.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas