Taigi ko reikės spalvingajai Raimondos išgirtų paprikų sriubai? Žinoma, atsispirsime nuo daržo gražuolių. O toliau?
Viskas detaliai ir nuosekliai skaitytojos atsiųstame recepte.
Sekite instrukcijas.
Ingredientai (gaminti 4 asmenims):
- 4 sultingų raudonųjų paprikų,
- 1 l „Maggi“ vištienos sultinio,
- 2 svogūnų
- 2 morkų,
- gabalėlio sviesto,
- 100 ml baltojo vyno,
- Druskos, pipirų.
Gamyba:
Paprikas perpjauname pusiau, išvalome, dedame į kepimo skardą ir kepame 200 ºC temperatūroje tol, kol odelė pradeda pūslėtis.
Atvėsusias tiek, kad jau įmanoma rankoje išlaikyti, nulupame. Svogūną susmulkiname, o nuskustas morkas sutarkuojame.
Daržoves pakepiname svieste maždaug 10 min., tada pasūdome, pagardiname pipirais ir užpilame sultiniu.
Įdedame keptas nuluptas paprikas ir verdame 10 min. Supilame vyną, šiek tiek pakaitiname ir trintuvu sutriname iki vientisos masės.
Valgyti galima su grietine, skrebučiais arba tarkuotu sūriu.
Suskubkite ir Jūs sudalyvauti „Maggi“ konkurse su savo mėgstamu receptu.
Lauksime garuojančių ir kvepiančių jūsų patiekalų receptų nuotraukų el. paštu konkursai@15min.lt, o projekto partneris „Maggi“ išrinks tris laimėtojus ir apdovanos juos maloniais prizais – trimis „Maggi“ produktų rinkiniais.
Jūsų laiškų laukiame iki spalio 25 d.