Raustančios odos dienoraštis: kokių maisto produktų vengti turint raustančią odą?

Ne paslaptis, kad tai, ką mes valgome, atsispindi ir mūsų odoje. Turint raustančią veido odą, mitybos sureguliavimas gali būti itin svarbus, nes tam tikri produktai yra linkę iššaukti intensyvius raudonio paūmėjimus.

Rugilė Kančaitė dar paauglystėje susidūrė su raustančia veido oda ir pastebėjo, kad jos suvartojamas maistas bei gėrimai netrunka pasimatyti ant veido raudonio pavidalu:

„Bet koks aštrus arba labai karštas maistas skatina kapiliarų išsiplėtimą ir tada oda paraudonuoja. Tačiau turint ir taip raustančią odą, tas paraudimas gali būti labai intensyvus ir net sukelti nemalonius jautrumo ar deginimo simptomus“.

Kokių produktų reikėtų vengti, turint į raudonį linkusią odą, ir kokius verčiau rinktis? Į šiuos klausimus Rugilė atsakymo ieško trečiajame „Raustančios odos dienoraštis“ video reportaže.

Kiti „Raustančios odos dienoraštis“ video:

„Kodėl nepadėjo jogurto kaukės ir išmoktos pamokos“

„Odos priežiūra ryte ir vakare“

Daugiau apie raustančią odą galite sužinoti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų