Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seksualinės ištekėjusių damų fantazijos

Dažniausiai jos ir lieka tik mūsų galvose: negi šiurpinsi kolegas ir pažįstamus dviprasmiškomis sapnuose nutikusiomis istorijomis? Iškart nimfomane apšauks ir į teisėtą vyrą ims su gailesčiu žvelgti...
Moteris lovoje
Moteris lovoje / Vida Press nuotr.

Na, bet Kanados Kvebeko universiteto mokslininkai ryžosi atvirai pasikalbėti apie TAI su pusantro tūkstančio moterų ir liko nustebinti: pasirodo, seksualinės fantazijos nė kiek ne mažiau, o dažnai net daugiau būdingos moterims nei vyrams. 

Pirma vieta: seksas netikėtose vietose. Apie tai prisipažino net 85 procentai ištekėjusių moterų. Nenuostabu: šeimyninė lova ilgainiui tiesiog įgrįsta. Ekstermalės ryžtasi seksui ant stogų, tarpuvartėse ar paskutinėse kino teatrų eilėse, na, bent jau automobilyje. 

Antra vieta: svajonė pasijusti savo vyro sekso verge. Apie tai dažniausiai svajoja karjerą padariusios trisdešimtmetės, kurios nuvargsta nuo gausybės pareigų, nuolatinės skubos ir svajoja, kad bent vienoje srityje galėtų prarasti kontrolę ir leisti dominuoti vyrui. Be to, tai tik vaidmuo, nieko bendro neturintis su realybe. Kai kurios poros pradeda nuo antrankių su pūkučiais, o žaidimui įsibėgėjus, prisimena ir scenas iš filmo „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“...

Vida Press nuotr./Pora automobilyje
Vida Press nuotr./Pora automobilyje

Trečia vieta: seksas su nepažįstamuoju. Santuokos ryšiais susisaisčiusios damos ilgainiui ima svajoti apie filmų ir knygų herojus, drąsesnės – ir apie kolegą už gretimo stalo ar žavų baristą iš kavinės. Fantazijos dažniausiai ir lieka fantazijomis, bet svajoti dar niekas neuždraudė. O garą nuleisti galima paprastai: grįžkite namo, patikrinkite vaikų pamokas, pamaitinkite juos ir užmigdykite, o paskui kartu su sutuoktiniu pažiūrėkite kokį gerą filmą „suaugusiems“ ir pereikite prie veiksmų. Jei tai jau išbandyta šimtą kartų ir pabodę, pažvelkite į situaciją kūrybiškai. Galima paskirti vyrui susitikimą kavinėje ir prieiti prie jo kaip prie nepažįstamojo...

Ketvirta vieta: oralinis seksas. Nors ir keista, bet sutuoktiniai retai kada išbando šį malonumą. Beje, verta palavinti įgūdžius kad ir internete susiradus tam tikras pamokėles... Aišku, jus ims juokas, bet humoro jausmas intymiems santykiams niekada nekenkia.

Kad ir kokios būtų jūsų fantazijos – jei jos priimtinos jums ir jūsų partneriui – perneškite jas iš svajų pasaulio į realybę!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne