„World Press Photo“ paroda. Apsilankykite
Bilietai
2022 08 05

Specialistas išvardijo, ant kokių riebalų kepti maistą sveikiausia

Bendra dietologų rekomendacija – maisto nekepti, naudoti kitus maisto ruošimo būdus – virti, troškinti. Tačiau maisto kepimo neišvengsime. Tad ant kokių riebalų kepti sveikiausia? Portalui manodaktaras.lt atsako gydytojas dietologas Edvardas Grišinas.
Keptos bulvės su kiaušiniu
Keptos bulvės su kiaušiniu / Vida Press nuotr.

Dietologas Edvardas Grišinas paaiškina, kokiomis savybėmis turėtų pasižymėti kepimui naudojamas aliejus ar kiti riebalai:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kelionių ekspertė atskleidė, kodėl šeimoms verta rinktis slidinėjimą kalnuose: priežasčių labai daug
Reklama
Įspūdžiais dalinasi „Teleloto“ Aukso puodo laimėtojai: atsiriekti milijono dalį dar spėsite ir jūs
Reklama
Influencerė Paula Budrikaitė priėmė iššūkį „Atrakinome influencerio telefoną“ – ką pamatė gerbėjai?
Reklama
Antrasis kompiuterių gyvenimas: nebenaudojamą kompiuterį paverskite gera investicija naujam „MacBook“