2022 08 05

Specialistas išvardijo, ant kokių riebalų kepti maistą sveikiausia

Bendra dietologų rekomendacija – maisto nekepti, naudoti kitus maisto ruošimo būdus – virti, troškinti. Tačiau maisto kepimo neišvengsime. Tad ant kokių riebalų kepti sveikiausia? Portalui manodaktaras.lt atsako gydytojas dietologas Edvardas Grišinas.
Keptos bulvės su kiaušiniu
Keptos bulvės su kiaušiniu / Vida Press nuotr.

Dietologas Edvardas Grišinas paaiškina, kokiomis savybėmis turėtų pasižymėti kepimui naudojamas aliejus ar kiti riebalai:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų
Reklama
Išskirtinės „Lidl“ ir „Maisto banko“ kalėdinės akcijos metu buvo paaukota produktų už daugiau nei 75 tūkst. eurų
Akiratyje – žiniasklaida: tradicinės žiniasklaidos ateitis