Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vienerių metų vitamino D atsargos nemokamai? Pažiūrėkite, kokia yra naujausia „Natural Pharmaceuticals“ kampanija

Tyrimai rodo, kad 89 proc. lietuvių turi mažą vitamino D kiekį. Tai medžiaga, kuri yra labai svarbi mūsų savijautai. Šis vitaminas stiprina imuninę sistemą, kaulus, dantis ir kitas kūno dalis. Dėl šios priežasties, „Natural Pharmaceuticals Group“ atnaujina kampaniją, kurios metu įmonė iki šiol visiškai nemokamai išplatino 320 000 vienerių metų norvegiško maisto papildo su vitaminu D „VitaSolaris® D3“ pakuočių. Skaitykite toliau, kad sužinotumėte, kaip galite gauti pakuotę sau.
Vienerių metų vitamino D atsargos nemokamai? Pažiūrėkite, kokia yra naujausia „Natural Pharmaceuticals“ kampanija
Vienerių metų vitamino D atsargos nemokamai? / „Natural Pharmaceuticals“ nuotr.

Mūsų organizmas gauna vitamino D dviem būdais: Vitamino D atsiranda odoje veikiant saulės spinduliams arba pasisavinus iš maisto. Tai nėra optimali situacija lietuviams. Rudens – žiemos sezonu mūsų šalyje būna nedaug saulėtų dienų, o temperatūra dažniausiai būna žema. Geriausias vitamino D šaltinis yra riebios jūrinės žuvys. Deja, jų suvartojama per mažai.

Kokie yra vitamino D šaltiniai ir kiek jo turėtume suvartoti?

Norint aprūpinti savo organizmą pakankamu vitamino D kiekiu, kasdien turėtume suvalgyti maždaug 100 g ungurio, 200 g lašišos arba 20 kiaušinių trynių. Suvartoti pakankamai vitamino D su mūsų maistu nėra neįmanoma, tačiau žuvies kainos to nepalengvina. Kita vertus, 20 kiaušinių yra tai, ko negali pakelti nė vieno žmogaus skrandis.

Kodėl net 20? Atsakymas paprastas: viename kiaušinyje yra maždaug 37 IU (tarptautiniai vienetai) vitamino D, o daugumai žmonių rekomenduojama paros norma svyruoja nuo 800 iki 2000 IU. Senjorams ir antsvorio turintiems žmonėms gali prireikti dar daugiau.

„VitaSolaris® D3“ ir kiti vitamino D produktai

Parduotuvių lentynos yra pilnos vitamino D maisto papildų. Taigi, kuo „VitaSolaris® D3“ išsiskiria iš kitų panašių produktų gausos? Pirmiausia ir svarbiausia, jame yra daug vitamino D3, kurį pagaminti kainuoja daug brangiau nei D2, ir tai yra veiksnys, dėl kurio maisto papildai paprastai gerokai pabrangsta – o „VitaSolaris® D3“ galima įsigyti nemokamai.

Taip pat labai svarbu, iš kur yra kilęs produktas. „VitaSolaris® D3“ yra pagamintas Norvegijoje, todėl „Natural Pharmaceuticals“ tai mato kaip produkto kokybės garantiją. Vienoje tabletėje yra 2000 IU vitamino D rekomenduojamos paros normos.

„Viskas, ką jums reikia padaryti, kad gautumėte vienerių metų vitamino D atsargas, tai apsilankyti interneto svetainėje www.vitaminasdnemokamai.lt ir užpildyti paprastą formą. „VitaSolaris® D3“ pakuotė bus pristatyta į Jūsų pašto dėžutę per keletą dienų.”

Kaip gauti vienerių metų „VitaSolaris® D3“ atsargas?

Norint gauti vienerių metų vitamino D atsargas, Jums tereikia apsilankyti interneto svetainėje www.vitaminasdnemokamai.lt ir užpildyti paprastą formą. „VitaSolaris® D3“ pakuotė bus pristatyta į Jūsų pašto dėžutę per keletą dienų. Jums tereikės sumokėti už pašto siuntimo išlaidas – 1,44 EUR.

Taip pat „Natural Pharmaceuticals“ užtikrina, kad pats produktas yra nemokamas ir, kad šiame pasiūlyme nėra paslėptų sąlygų. Tai yra vienkartinis pakuotės pristatymas, o ne prenumerata. Pasiūlymas ribojamas iki vienos „VitaSolaris® D3“ 12 mėnesių pakuotės vienam namų ūkiui.

„Natural Pharmaceuticals“: 2,5 milijono klientų Vidurio ir Rytų Europoje

„Natural Pharmaceuticals“, „VitaSolaris® D3“ platintojas ir šią kampaniją sukūrusi įmonė Lenkijoje veikia daugiau nei 10 metų, o Lietuvos rinkoje daugiau negu 8 metus. Per šį laiką „Natural Pharmaceuticals“ pelnė klientų pasitikėjimą visame Vidurio ir Rytų Europos regione. Lenkijoje ji netgi buvo apdovanota Klientams draugiškos įmonės sertifikatu (8 metus iš eilės). Būtent Lenkijoje „Natural Pharmaceuticals“ maisto papildai buvo pripažinti Metų Sveiku Prekės Ženklu (2020 m. – už maisto papildą „OmegaMarine“, 2021 m. – už maisto papildą „MemoreX“ – Lenkijos „MemoComplex“ prekės ženklas).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas