Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Vilniuje – moderniausia lazerinė regos korekcija Baltijos šalyse

2018-ieji metai oftalmologijoje – tai laikas, kai eksimeriniai ir femtosekundiniai lazeriai galutinai lieka praeityje!
Akių ligų klinikos „Naujas regėjimas“ gydytojas oftalmologas Andrejus Radko
Akių ligų klinikos „Naujas regėjimas“ gydytojas oftalmologas Andrejus Radko / Partnerio nuotr.

Plačiau apie tai paprašėme papasakoti Vilniaus akių ligų klinikos „Naujas regėjimas“ oftalmologą Andrejų Radko, atlikusį per 60 000 lazerinės regėjimo korekcijos procedūrų.

Per daugiau kaip 28-erius savo darbo oftalmologijoje metus man teko naudoti skirtingų gamintojų eksimerinius ir femtosekundinius lazerius: amerikiečių, japonų, vokiečių, rusų. Turiu sukaupęs didžiulę patirtį, pirmosios mano operacijos buvo atliktos dar praėjusiame amžiuje. Tuomet eksimerinių lazerių technologija leido pasiekti puikių rezultatų, daugybė trumparegystę, toliaregystę ar astigmatizmą turinčių pacientų galėjo visam laikui pamiršti akinius ar kontaktinius lęšius. Jų gyvenimas tapo patogesnis ir kokybiškesnis, neliko trukdžių ir profesinėje srityje. Ypač tai aktualu sportininkams. Visi, kuriems teko nešioti akinius, man pritars.

Lazerinė regėjimo korekcija kietuoju lazeriu LASERSOFT, taikant šaltąją LED technologiją, atliekama taip greitai (dešimt kartų greičiau negu eksimeriniu lazeriu), kad akies ragena nespėja įšilti. Mūsų akių klinika „Naujas regėjimas“ Baltijos šalių pacientams suteikia galimybę atgauti puikų regėjimą, naudojant naujas technologijas. Didžiuojamės, kad lazerių LASERSOFT gamintojas iš Vokietijos mūsų kliniką pasirinko mokymams ir naujų galimybių pristatymui Lietuvos, Latvijos ir Estijos oftalmologams. Esame visada pasiruošę pasidalinti savo patirtimi ir žiniomis su kolegomis, kad kiekvienas pacientas gautų tik kokybišką ir saugų gydymą, o rezultatai būtų nepriekaištingi.

Naujo kietojo lazerio galimybės tiesiog stulbina. Šio lazerio spindulio, veikiančio akies rageną, ilgis – 210 mm. Tai leidžia lazerinės regėjimo korekcijos atlikimo greitį padidinti iki dešimt kartų, o lazerio žymelę sumažinti 3–4 kartus. Iki šiol tai buvo neįmanoma. Dabar toks neįtikėtinų galimybių lazeris yra mūsų klinikoje ir mes galime stebėti puikius darbo juo rezultatus.

Lazeris KATANA 2-2018 – visiškai naujas prietaisas, pasirodęs rinkoje šiais metais. Lazerinė regėjmo korekcija šiuo kietuoju lazeriu su LED technologija, naudojant mūsų metodikas IQ-LASIK OXYGEN ir IQ-LASIK SPORT, neabejotinai turi savų privalumų. Mūsų klinikoje naudojamos tik naujausios technologijos ir, nors atsisakėme eksimerinių lazerių ir įsigijome žymiai brangesnę įrangą, 2018 metais galios specialios pažintinės lazerinės regėjimo korekcijos kainos. Mūsų pacientai nepajus jokio paslaugų brangimo.

Džiaugiamės galėdami pristatyti modernią lazerinės regėjimo korekcijos įrangą, kurios dar nerasite nė vienoje Baltijos valstybėje. Laukiame Jūsų mūsų klinikoje „Naujas regėjimas“.

Daugiau informacijos internete www.eyes.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas