Vištienos blauzdelės – česnako mylėtojams

Virusų sezono metu į virtuvę verta pasikviesti sveikatinančių receptų.
Vištienos blauzdelės
Vištienos blauzdelės / 123RF.com nuotr.

Vienas tokių 15min skaitytojos Agnės pasiūlytas receptas, kaip rašo ji pati, česnako mylėtojams.

Receptas greitas, paprastas, vienintelis dalykas, ko jam reikia, yra laikas mėsai pasimarinuoti.

O visus reikalus už jus atliks prieskonių mišinys. Tiesa, garnyras, taip pat yra jūsų fantazijos reikalas.

Ingredientai:

„Maggi Idea... mišinys sultingai vištienai su česnakais“,

Vištienos kulšelių (priklausomai nuo valgytojų skaičiaus),

vyno acto,

česnako galvos (siųsti į kepimo rankovę nepjausčius)

rozmarino, raudonėlio, druskos, pipirų.

Gamyba:

Vištienos blauzdeles išsiųskite į marinatą.

Tam pasitarnaus „Maggi Idea prieskonių mišinys“, papildomai apšlakstykite vyno actu, alyvuogių aliejumi, pagardinkite rozmarinu, raudonėliu, druska, pipirais.

Marinate leiskite pabūti mėsai bent kelias valandas, o idealiu atveju –per naktį.

Kepkite 40 min kepimo rankovėje.

Blauzdelės gardžiausios su bulvių koše ir marinuotais agurkėliais.

Skanaus!

Suskubkite ir Jūs sudalyvauti „Maggi“ konkurse su savo mėgstamu receptu.

Lauksime garuojančių ir kvepiančių jūsų patiekalų receptų nuotraukų el. paštu konkursai@15min.lt, o projekto partneris „Maggi“ išrinks tris laimėtojus ir apdovanos juos maloniais prizais – „Maggi“ produktų rinkiniais.

Jūsų laiškų laukiame iki spalio 25 d.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais