2023 07 10
Prenumeratoriams
Vitaminai ištisus metus: dietologė patarė, kaip valgyti obuolius, kad nepūstų pilvo
Vasarą, kai mėgaujamės uogų įvairove, primirštame žiemą valgytus vaisius, o visai be reikalo – jie paįvairina racioną. Gydytoja dietologė dr. Edita Gavelienė pranešime žiniasklaidai teigia, kad obuolius vertėtų valgyti visus metus – tai puikus energijos ir antioksidantų, kurie lėtina kūno senėjimo procesus, šaltinis. Prekybos tinklo „Rimi“ komercijos operacijų vadovė Olga Suchočeva pataria, kaip obuolius laikyti namie, kad šie ilgiau išliktų švieži ir skanūs.
Šaltinis:
Pranešimas žiniasklaidai
„Pranešimas spaudai“ - tai naujienų agentūrų, juridinių ir fizinių asmenų sukurti bei platinami pranešimai apie paslaugų, gaminių, įmonių ar įstaigų naujienas ir pan. Spręsdama dėl turinio publikavimo UAB „15min“ atsižvelgia į informacijos aktualumą, naudą visuomenei, viešąjį interesą. Už šio turinio skelbimą UAB „15min“ nėra atlyginama. Redakcija turi teisę pranešimus redaguoti, trumpinti, papildyti, šalinti tekste esančias nuorodas ir pavadinimus.
Obuoliai ir riešutų sviestas / 123RF.com nuotr.